Czekam na historię gołębia!
Podanie o obywatelstwo i kilka słów o sobie
Re: Podanie o obywatelstwo i kilka słów o sobie
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: ↑13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
- OlaChojnacka
- NIM: 714447
- Kontakt:
Cieszę się, że sie myliłam.
W sumie tak, acz ja bywam w pewnych konkretnych rodzajach miejsc, więc nie jestem w stanie służyć opinią nt. stanu ogólnego.
(-) mgr net Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Rzucił mi się w oczy ten wątek i nie jestem w temacie, ale chciałbym zauważyć, że JXW Daniel von Witt nadając mi Flores w posiadanie dokładnie wyznaczył granice lenna. Nie jest więc prawdą, że nikt nigdy tego nie zrobił. Nie pamiętam jak z innymi lennami w Unii Saudadzkiej.Chamberlain pisze: ↑31 maja 2025, 14:57 Podobnie jak z wydanym postanowieniem, w którym prosiłem o nakreślenie granic lenna, by uniknąć w przyszłości chaosu i nieporozumień. WKM raczył odpowiedzieć, że nikomu nie nakreślano dotąd granic, więc i mnie nie spotka ten techniczny zaszczyt.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.
- Chamberlain
- obywatel
- Numer GG: 62994040
- NIM: 866253
- Kontakt:
Chyba faktycznie lampka zgasła. Szkoda, ale nie jestem jakoś bardzo zdziwiony.
To jak dzielimy spadek? Zaklepuję biżuterię i jakieś organy do zamrożenia na czarną godzinę. Może nereczki.
- - William diuk Chamberlain-Schlesinger
- - [Margrabia Inselburga]
- - [Margrabia Inselburga]