truizmem będzie wskazanie, iż nasza obecna strona główna nie należy do najnowszych. Zasadniczo gdyby nasza strona główna była dziewczyną, to jakbyśmy za dwa lata poszli z nią na randkę, to już bez prokuratora w pakiecie. Mógłbym się długo tutaj wyzłośliwiać i sypać tego typu żarcikami, ale pozwolę sobie przejść do meritum.
Dzięki pomocy ze strony Teutończyków mam przyjemność zaprezentować projekt nowej strony głównej dla Królestwa Dreamlandu. Projekt nie tylko w ocenie korony nad wyraz estetyczny, elegancki i nawiązujący do klimatu naszego państwa, ale nadto jak mnie zapewniono, także nowoczesny i odpowiadający czemuś, co jako informatyczny dyletant określę mianem najnowszych standardów w zakresie tworzenia stron.
Jak zapewnił mnie sam twórca tego projektu, jest otwarty na wszelkie sugestie i uwagi. Myślę, że to dobry pomysł, gdyż ten sposób pozwoli nam uzyskać stronę, która będzie odpowiadać żywotnym potrzebom Królestwa, a nadto, jak mam nadzieję, trafi w gusta Dreamlandczyków.
By dłużej nie przeciągać, oto i projekt. Uwaga! To duży plik o rozmiarze prawie 4 megabajtów.