Twist: Pastor spoko, Maryjan spoko, taki mainstream szurski. Ale i tak najlepszy jest pewien AN ze Stalowej, piszący od lat wielostronicowe tl;dry analizujące każde słowo Kowalskiego i smażący proces przeciwko pastorkowi.Stanisław Dmowski pisze: ↑27 mar 2020, 19:35Lepsze jest słuchanie wybitnego ucznia pastora, Mariana K.
Akcja Monarchistyczna
- Алоиз Нишемангоҳ
- Numer GG: 4917991
- NIM: 732103
- Kontakt:
Re: Akcja Monarchistyczna
ppłk Alojzy Pupka
Znana mi jest jego twórczość. Tylko jedna uwaga, wiele jego spostrzeżeń, zwłaszcza dot. powiązań Lublina z amerykańskimi protestantami jest trafnych...Алоиз Нишемангоҳ pisze: ↑28 mar 2020, 07:13 Ale i tak najlepszy jest pewien AN ze Stalowej, piszący od lat wielostronicowe tl;dry analizujące każde słowo Kowalskiego i smażący proces przeciwko pastorkowi.
Witaszek jak ci się zabierze to upiecze, nie ma to tamto!Алоиз Нишемангоҳ pisze: ↑28 mar 2020, 07:09 W tym roku trochę się obawiam czy prosiaczek na Prawdziwą Rocznicę Niepodległości
Czyżbyście kiedyś weszli do bunkta Telewizji Narodowej? :P
- Алоиз Нишемангоҳ
- Kontakt:
Ależ, ależ, oczywiście. Obrazki też czasem całkiem trafne. No i kto dostarczałby skany wybitnych xiążek imć Kowalskiego, jeśli nie on? Natomiast stopień zaangażowania, determinacja, te potężne elaboraty zapychające mi czytnik rss – no, ja tu czuję ciepło pałającego płomienia szurii. (Co, oczywiście, jest rzeczą zawsze budzącą moją szczerą sympatię – słowo to przeszło sporą metamorfozę i ja trzymam się znaczenia i wartości z etapu pośredniego, zanim wypłynęło na szerokie wody).Stanisław Dmowski pisze: ↑28 mar 2020, 07:59 Znana mi jest jego twórczość. Tylko jedna uwaga, wiele jego spostrzeżeń, zwłaszcza dot. powiązań Lublina z amerykańskimi protestantami jest trafnych...
Ojciec i syn! Ojciec i syn!Stanisław Dmowski pisze: ↑28 mar 2020, 07:59 Witaszek jak ci się zabierze to upiecze, nie ma to tamto!
Jedyny wart odwiedzenia bunkier, to rzecz jasna ten na Ulajnowej 17... Eh, Dziad [*]Stanisław Dmowski pisze: ↑28 mar 2020, 07:59 Czyżbyście kiedyś weszli do bunkta Telewizji Narodowej? :P
Wydarzenia TN – tylko na świeżym powietrzu!
ppłk Alojzy Pupka
- Ametyst I Dziecię
- NIM: 277148
- Herb: https://kustosz.stempel.org.pl/1018/996 ... 129281.png
- Kontakt:
Miałem kiedyś możliwość wejścia do kanciapy Sendeckiego, ale się bałem i nie skorzystałem. Niemniej są mikronauci, którzy bywali nieraz. XD
Ametyst z rodu Faradobusów
Król Hirschbergii i Weerlandu, Prezydent Republiki Bialeńskiej
Król Hirschbergii i Weerlandu, Prezydent Republiki Bialeńskiej
- Алоиз Нишемангоҳ
- Kontakt:
Zaraz się okaże, że Magda Hasse to mikronacyjny awatar Joanny spod krzyża, TomBond to alter ego Hadacza, a Szymon Niemiec to w rzeczywistości... oh wait.Ametyst I Dziecię pisze: ↑28 mar 2020, 08:26 Miałem kiedyś możliwość wejścia do kanciapy Sendeckiego, ale się bałem i nie skorzystałem. Niemniej są mikronauci, którzy bywali nieraz. XD
Nie wiedziałem nawet, że tylu jest mikroautystów w Warszawie :|
ppłk Alojzy Pupka