Akcja Monarchistyczna

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Awatar użytkownika
Алоиз Нишемангоҳ
Numer GG: 4917991
NIM: 732103
Kontakt:

Re: Akcja Monarchistyczna

Post autor: Алоиз Нишемангоҳ »

Stanisław Dmowski pisze: 27 mar 2020, 19:35
Maciej II pisze: 27 mar 2020, 16:31 Ja zawsze ostro kisłem z wykładów Chujeckiego.
Lepsze jest słuchanie wybitnego ucznia pastora, Mariana K.
Twist: Pastor spoko, Maryjan spoko, taki mainstream szurski. Ale i tak najlepszy jest pewien AN ze Stalowej, piszący od lat wielostronicowe tl;dry analizujące każde słowo Kowalskiego i smażący proces przeciwko pastorkowi.
ppłk Alojzy Pupka
Awatar użytkownika
Baldwin
urzędnik dworski
NIM: 318196
Kontakt:

Post autor: Baldwin »

Алоиз Нишемангоҳ pisze: 28 mar 2020, 07:13 Ale i tak najlepszy jest pewien AN ze Stalowej, piszący od lat wielostronicowe tl;dry analizujące każde słowo Kowalskiego i smażący proces przeciwko pastorkowi.
Znana mi jest jego twórczość. Tylko jedna uwaga, wiele jego spostrzeżeń, zwłaszcza dot. powiązań Lublina z amerykańskimi protestantami jest trafnych...
Алоиз Нишемангоҳ pisze: 28 mar 2020, 07:09 W tym roku trochę się obawiam czy prosiaczek na Prawdziwą Rocznicę Niepodległości
Witaszek jak ci się zabierze to upiecze, nie ma to tamto!
Алоиз Нишемангоҳ pisze: 28 mar 2020, 07:09 w jednym krótkim gram główną rolę
Czyżbyście kiedyś weszli do bunkta Telewizji Narodowej? :P
Awatar użytkownika
Алоиз Нишемангоҳ
Kontakt:

Stanisław Dmowski pisze: 28 mar 2020, 07:59 Znana mi jest jego twórczość. Tylko jedna uwaga, wiele jego spostrzeżeń, zwłaszcza dot. powiązań Lublina z amerykańskimi protestantami jest trafnych...
Ależ, ależ, oczywiście. Obrazki też czasem całkiem trafne. No i kto dostarczałby skany wybitnych xiążek imć Kowalskiego, jeśli nie on? Natomiast stopień zaangażowania, determinacja, te potężne elaboraty zapychające mi czytnik rss – no, ja tu czuję ciepło pałającego płomienia szurii. (Co, oczywiście, jest rzeczą zawsze budzącą moją szczerą sympatię – słowo to przeszło sporą metamorfozę i ja trzymam się znaczenia i wartości z etapu pośredniego, zanim wypłynęło na szerokie wody).
Stanisław Dmowski pisze: 28 mar 2020, 07:59 Witaszek jak ci się zabierze to upiecze, nie ma to tamto!
Ojciec i syn! Ojciec i syn!
Stanisław Dmowski pisze: 28 mar 2020, 07:59 Czyżbyście kiedyś weszli do bunkta Telewizji Narodowej? :P
Jedyny wart odwiedzenia bunkier, to rzecz jasna ten na Ulajnowej 17... Eh, Dziad [*]
Wydarzenia TN – tylko na świeżym powietrzu!
ppłk Alojzy Pupka
Awatar użytkownika
Ametyst I Dziecię
NIM: 277148
Herb: https://kustosz.stempel.org.pl/1018/996 ... 129281.png
Kontakt:

Post autor: Ametyst I Dziecię »

Miałem kiedyś możliwość wejścia do kanciapy Sendeckiego, ale się bałem i nie skorzystałem. Niemniej są mikronauci, którzy bywali nieraz. XD
Ametyst z rodu Faradobusów

Król Hirschbergii i Weerlandu, Prezydent Republiki Bialeńskiej
Awatar użytkownika
Алоиз Нишемангоҳ
Kontakt:

Ametyst I Dziecię pisze: 28 mar 2020, 08:26 Miałem kiedyś możliwość wejścia do kanciapy Sendeckiego, ale się bałem i nie skorzystałem. Niemniej są mikronauci, którzy bywali nieraz. XD
Zaraz się okaże, że Magda Hasse to mikronacyjny awatar Joanny spod krzyża, TomBond to alter ego Hadacza, a Szymon Niemiec to w rzeczywistości... oh wait.

Nie wiedziałem nawet, że tylu jest mikroautystów w Warszawie :|
ppłk Alojzy Pupka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”