Czego osobiście życzę panu Markizowi.
Apel kandydata
- Tomasz Lerent
- Numer GG: 39342063
- NIM: 795720
- Kontakt:
Re: Apel kandydata
Czas pokaże...miejmy nadzieję ,że jeżeli nie dojdzie do zjednoczenia prowincji pan Sted pokaże na co go stać i Surmala ruszy!
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Poseł XX kadencji
Witam
Własciwie nie chcialem zabierac glosu w sprawie prowincji (zjednoczenia) bo po obu stronach barykady mam swoich virtualnych przyjaciół
ale jednak cos tam skrobne 
Napewno w sytuacji kiedy w prowincjach hula tylko wiatr i to lekko zatęchły nalezalo by takie prowincje jednoczyc w wieksze calosci i przez to zmniejszac rozproszenie tych niedobitkow obywateli ktorzy cos robia. I tutaj nie mam watpliwosci, to samo z miastami itp. Ale kiedy za prowincje "bierze" sie ktos z pomyslem i mozliwosciami realizacji tych pomyslów to napewno nie mozna takiej szansy zaprzepaszczac. Nie mozemy sobie pozwolic na taki luksus. W IP mozna ustalic, omowic pewne mechanizmy ktore prowadzily by do "zamykania" maist i jednoczenia prowincji w razie ich dluzszej niebytnosci w naszym virtualnym zyciu. Pozatym od kiedy tutaj jestem nie pamietam sprzeczek czy klotni ktore wyszly by poza pewne nieustalone (albo ustalone historia) ramy obyczajowe. Dlatego wiem ze klotnie to takze aktywnosc to takze posty na forum to takze tworzenie sie grup za i przeciw i aktywowanie obywateli. Krotko mowiac klotnie Dreamlandowi nie szkodza a wrecz pomagaja przetrwac
Zycze wiec Królestwu i obywatelom wielu kłótni 
Przy okazji wypowiem sie na temat nowej zapowiadanej partii. Mam mieszane uczucia, z jednej strony dobrze ze nowi (i młodzi wiekiem) obywatele cos chca robic i to sie chwali. Z drugiej strony mam wrazenie że ktos chce tutaj zostac "panem prezesem partii"
Partia to przedewszystkim przewodniczacy, załozyciel, nie mozna rzucac ogolnikowych pomyslow i czekac az ktos zrobi całą brudna robote. jesli ktos mialby czas, checi i umiejetnosci zrobienia tej brudnej roboty to sam sobie partie zalozy
Ale ogolnie cieszy aktywnosc tak trzymac! 
Pozdrawiam hrabia Albon z Kiars
Kandydat niezalezny na posła Izby Poselskiej Królestwa Dreamladu.
Własciwie nie chcialem zabierac glosu w sprawie prowincji (zjednoczenia) bo po obu stronach barykady mam swoich virtualnych przyjaciół
Napewno w sytuacji kiedy w prowincjach hula tylko wiatr i to lekko zatęchły nalezalo by takie prowincje jednoczyc w wieksze calosci i przez to zmniejszac rozproszenie tych niedobitkow obywateli ktorzy cos robia. I tutaj nie mam watpliwosci, to samo z miastami itp. Ale kiedy za prowincje "bierze" sie ktos z pomyslem i mozliwosciami realizacji tych pomyslów to napewno nie mozna takiej szansy zaprzepaszczac. Nie mozemy sobie pozwolic na taki luksus. W IP mozna ustalic, omowic pewne mechanizmy ktore prowadzily by do "zamykania" maist i jednoczenia prowincji w razie ich dluzszej niebytnosci w naszym virtualnym zyciu. Pozatym od kiedy tutaj jestem nie pamietam sprzeczek czy klotni ktore wyszly by poza pewne nieustalone (albo ustalone historia) ramy obyczajowe. Dlatego wiem ze klotnie to takze aktywnosc to takze posty na forum to takze tworzenie sie grup za i przeciw i aktywowanie obywateli. Krotko mowiac klotnie Dreamlandowi nie szkodza a wrecz pomagaja przetrwac
Przy okazji wypowiem sie na temat nowej zapowiadanej partii. Mam mieszane uczucia, z jednej strony dobrze ze nowi (i młodzi wiekiem) obywatele cos chca robic i to sie chwali. Z drugiej strony mam wrazenie że ktos chce tutaj zostac "panem prezesem partii"
Pozdrawiam hrabia Albon z Kiars
Kandydat niezalezny na posła Izby Poselskiej Królestwa Dreamladu.
Panie Albonie z Cintry. W pełni podzielam Pańskie zdanie na temat jednoczenia prowincji. Co do mojej partii, to chciałbym zauważyć,że to nie jest brudna robota. Razem z ludźmi o tych samych poglądach chcemy stworzyć organizację, która będzie potrafiła zrobić coś wspólnie na korzyść obywatela i królestwa. Proszę zauważyć,że nie chce zrzucać brudnej roboty na ludzi.Po prostu gdybym ja sam mógł wiele zrobić to nie zakładałbym partii. Mam wiele pomysłów,ale do tego są potrzebni ludzi i po to jest inicjatywa stworzenia nowej partii.
Antoni Van Wiki