Odezwa do nowych i starych obywateli!

Strefa krwawej wolności. Można dostać pasem po głowie, można też się zrelaksować i porozmawiać o realu.
Awatar użytkownika
Albon
NIM: 570699
Kontakt:

Odezwa do nowych i starych obywateli!

Post autor: Albon »

Witam

Prosze wszystkich - szczegolnie nowych obywateli o napisanie czegokolwiek pod tym postem. Moze byc zwykle czesc, lub cokolwiek innego. Odezwijcie sie starzy i nowi, pokazcie ze jeszcze zyjecie i ze juz zyjecie, ze czytacie i sie (lub nie) nudzicie ale zyjecie w Krolestwie. Jak sie nie odezwiecie bede spamowal Wasze skrzynki pocztowe i gg az mnie zbanujecie pytaniem dlaczego milczycie :)

No to ruszac paluchy i do roboty. Watek w offtopicu wiec bez obaw o jakies zle spojzenia formalistow :)

Pozdrawiam Albon
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Awatar użytkownika
Albon
Kontakt:

Re: Odezwa do nowych i starych obywateli!

No to ja zaczynam, wlasnie czytam sobie "Dywan" Pratchetta, jem dobra, przygotowana przez Alicje kolacje i popijam piwkiem (reddsem ale ciii) ...no i pisze ten post oczywiscie :) a Wy co porabiacie?
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Ku pokrzepieniu serc! :) od offtopicu do polityki :D Tędy może wiedzie droga wszystkich z nas, kto wie. Dołączam się skromnie :)
Z edycji, gdyż Ekscelencja był szybszy - w tle przed kompem leci mój ulubiony rock w kilkunastu różnych wykonaniach i odmianach. Może by wrócić do konkursu z MoonWorks, w którym mój brat i Pan tak dobrze wypadli? :)

(-) Daniel von Witt
Awatar użytkownika
Otton van der Berg
NIM: 108161
Kontakt:

Post autor: Otton van der Berg »

dziś rano,... pada, ...na druga zmianę do pracy..., a za kilka godzin na pogrzeb...,
niema nawet jak oddać się swojemu hobby.
(-)Wicehrabia Otton van der Berg OOIII ONZII
Obrazek
ObrazekObrazek>>>
Lenno Alhambra
Awatar użytkownika
Alfred
inżynier królewski
Numer GG: 47634183
NIM: 196135
Kontakt:

Post autor: Alfred »

Znowu przegrałem w FTL, ech...
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
Awatar użytkownika
Marcin Mikołaj
król-senior
Numer GG: 6042777
NIM: 906544
Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
Kontakt:

Post autor: Marcin Mikołaj »

Popijam... nie wiem już którą kawę ;) Zacznę niedługo chyba wlewać ją w oczy - konwersuję w międzyczasie (a raczej wygłaszam monolog) w rozmowie z Albonem. Co by nie było, że sztywny jestem :)

(-) Marcin Mikołaj, R.
Obrazek
Awatar użytkownika
Paweł van der Gibson
NIM: 847275
Kontakt:

Post autor: Paweł van der Gibson »

Gram Southamptonem w Fife 14 :D
Paweł van
der Gibson
Fabiola de Willibald
Numer GG: 5426719
NIM: 374443
Kontakt:

Post autor: Fabiola de Willibald »

Po całym dniu robienia wszystkiego i niczego nadrabiam wątki na forum KD :) Popijając jogurt, bo zapomniałam o kolacji :D

Fabiola de Willibald
Awatar użytkownika
Albon
Kontakt:

jestem w pracy i zaraz mnie cos strzeli :) ,,,tak pozatym proponuje bijmy tutaj rekord postow w jednym watku a przy okazji zeby watek nie schodzil z strony głownej :) kto za? rece na klawiatury :)

Pozdrawiam Albon
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Awatar użytkownika
Marcin Mikołaj
król-senior
Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
Kontakt:

Od godziny "mordowałem" stronę KIKu :) - bez paniki, działa :)

Albonie masz ciekawą pracę :) Chyba jednak nie jest tak źle skoro dajesz rade usiąść przy internecie :P

(-) Marcin Mikołaj, R.
Obrazek
Awatar użytkownika
Albon
Kontakt:

Witam

Mam tak jak juz zaczynam rzucac rzeczami roznymi, kopac w maszyne, tluc piescia w monitor itd musze sobie odpuscic i cos przeczytac albo napisac ... tylko musze uwazac zeby nikt nie widzial bo bedzie ze "innych do roboty goni a sam siedzi na necie".

Pozdrawiam Albon juz lekko uspokojony :)
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

Wielka zasługa WKM, że daje narzędzia pracy swojemu Kartografowi :D Inaczej zginąłbym marnie patrząc się na stronkę KIK... i nic :D Jakoś jednak komunikacja niepubliczna działa między Ekhorn a Atving :)

(-) Daniel von Witt
Awatar użytkownika
Marcin Mikołaj
król-senior
Kontakt:

Popatrzcie, Albon człowiek agresja :)

Komunikacja niepubliczna działała zawsze, nie przypominam sobie, abym nie odpowiadał na maile z prośbami, które spływają na moja pocztę. Jeżeli coś jednak pominąłem to wystarczy napisać raz jeszcze - mogą być dwa powody :
(1) mail nie dotarł;
(2) mogło zaginąć.

W większości jednak wypadków odpowiadam natychmiast :)

(-) Marcin Mikołaj, R.
Obrazek
Awatar użytkownika
Albon
Kontakt:

Witam

Własnie czytam o tym co pierniczy Clintonowa, o Krymie, o ustawie o interwencji obcych służb i tak sobie mysle ze mamy u nas jednak normalnie (u nas czyli w KD) ;)

Pozdrawiam Albon
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Awatar użytkownika
Albon
Kontakt:

Witam

Tak sobie pomyslalem ze na mimo wszystko kilkunastu obywateli odezwalo sie kilku tylko wiec sprobujmy inaczej.

Do wszystkich ktorzy sie tutaj nie odzywaja: sprobujcie mi sie tutaj odezwac! jak zobacze tu choc jedno zdanie innej osoby niz odzywajacych sie wczesniej to wyjade z Kakut (choc tego nie lubie) wezme widly i w d... tz w plecy powbijam. Pamietajcie nawet nie probujcie sie odezwac! Naprawde bede wredny jak sie odezwiecie! No, mam nadzieje ze zrozumielisci.

Pozdrawiam Albon

PS gdzie z tymi łapami na klawiature? juz mi je zabierac!
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Konrad Samanti
NIM:

Post autor: Konrad Samanti »

Dymisja.
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

C. Darosareier-St. pisze:Dymisja.
Hurtowa :D

(-) Daniel von Witt
Awatar użytkownika
Pavel Svoboda
król-senior
Numer GG: 1935862
NIM: 509280
Kontakt:

Post autor: Pavel Svoboda »

Albon pisze:Do wszystkich ktorzy sie tutaj nie odzywaja: sprobujcie mi sie tutaj odezwac! jak zobacze tu choc jedno zdanie innej osoby niz odzywajacych sie wczesniej to wyjade z Kakut (choc tego nie lubie) wezme widly i w d... tz w plecy powbijam. Pamietajcie nawet nie probujcie sie odezwac! Naprawde bede wredny jak sie odezwiecie! No, mam nadzieje ze zrozumielisci.
Ja się nie boję. Głównie dlatego, że jak wyjedziesz z Kakut, to ja jestem w jedynym miejscu, gdzie mnie nie możesz dosięgnąć - tj. w Kakutach :)

A gadać na forum ostatnio mi się odechciało. Nie podoba mi się, jak Dreamland się zmienia w grę forumową. To jest dla mnie regres. Kiedyś forum (lista) służyło temu, żeby informować innych o tym, co się zrobiło poza nim i podawać odnośniki. Teraz cała aktywność to jest pisanie postów na forum. Kiedyś, jak się szło na polowanie, to się naprawdę polowało (na kaczki na przykład), a nie wklejało zdjęcia łuków na forum o_O

(-) Pavel Svoboda, r.s.
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

Pavel Svoboda pisze:A gadać na forum ostatnio mi się odechciało. Nie podoba mi się, jak Dreamland się zmienia w grę forumową. To jest dla mnie regres. Kiedyś forum (lista) służyło temu, żeby informować innych o tym, co się zrobiło poza nim i podawać odnośniki. Teraz cała aktywność to jest pisanie postów na forum. Kiedyś, jak się szło na polowanie, to się naprawdę polowało (na kaczki na przykład), a nie wklejało zdjęcia łuków na forum o_O
Ubaw! :) Ostatnio, czyli od ponad roku? I odechciało się pisać, bo Dreamland niby zamienia się w grę forumową? Nawet gdyby miał się zamieniać, to lepiej jest obrazić się na takie Królestwo, niż zawziąć się i nie dopuszczać, by się zamieniał w takie miejsce, jak WKW nie chce? Zabija mnie WKW swoją "MOTYWACJĄ"! :D Leżę z łukiem jakim długi :D

(-) Daniel von Witt
Awatar użytkownika
Pavel Svoboda
król-senior
Numer GG: 1935862
NIM: 509280
Kontakt:

Post autor: Pavel Svoboda »

Ostatnio, czyli od dwóch tygodni. Wcześniej byłem bardziej aktywny na forum.

Jak zwykle błędnie Pan interpretuje moje słowa. Nie obraziłem się na Królestwo tylko próbuję przeoroentować środek ciężkości swojej aktywności dreamlandzkiej na bardziej produktywne i konkretne projekty niż czcze gadanie. Jak będę miał się czym pochwalić to pojawię się z tym na forum.
(-) Pavel Svoboda, r.s.
Zablokowany

Wróć do „Kawiarnia”