Odezwa do nowych i starych obywateli!
Odezwa do nowych i starych obywateli!
Witam
Prosze wszystkich - szczegolnie nowych obywateli o napisanie czegokolwiek pod tym postem. Moze byc zwykle czesc, lub cokolwiek innego. Odezwijcie sie starzy i nowi, pokazcie ze jeszcze zyjecie i ze juz zyjecie, ze czytacie i sie (lub nie) nudzicie ale zyjecie w Krolestwie. Jak sie nie odezwiecie bede spamowal Wasze skrzynki pocztowe i gg az mnie zbanujecie pytaniem dlaczego milczycie :)
No to ruszac paluchy i do roboty. Watek w offtopicu wiec bez obaw o jakies zle spojzenia formalistow :)
Pozdrawiam Albon
Prosze wszystkich - szczegolnie nowych obywateli o napisanie czegokolwiek pod tym postem. Moze byc zwykle czesc, lub cokolwiek innego. Odezwijcie sie starzy i nowi, pokazcie ze jeszcze zyjecie i ze juz zyjecie, ze czytacie i sie (lub nie) nudzicie ale zyjecie w Krolestwie. Jak sie nie odezwiecie bede spamowal Wasze skrzynki pocztowe i gg az mnie zbanujecie pytaniem dlaczego milczycie :)
No to ruszac paluchy i do roboty. Watek w offtopicu wiec bez obaw o jakies zle spojzenia formalistow :)
Pozdrawiam Albon
Re: Odezwa do nowych i starych obywateli!
No to ja zaczynam, wlasnie czytam sobie "Dywan" Pratchetta, jem dobra, przygotowana przez Alicje kolacje i popijam piwkiem (reddsem ale ciii) ...no i pisze ten post oczywiscie :) a Wy co porabiacie?
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Ku pokrzepieniu serc! :) od offtopicu do polityki :D Tędy może wiedzie droga wszystkich z nas, kto wie. Dołączam się skromnie :)
(-) Daniel von Witt
Z edycji, gdyż Ekscelencja był szybszy - w tle przed kompem leci mój ulubiony rock w kilkunastu różnych wykonaniach i odmianach. Może by wrócić do konkursu z MoonWorks, w którym mój brat i Pan tak dobrze wypadli? :)
(-) Daniel von Witt
- Otton van der Berg
- NIM: 108161
- Kontakt:
dziś rano,... pada, ...na druga zmianę do pracy..., a za kilka godzin na pogrzeb...,
niema nawet jak oddać się swojemu hobby.
niema nawet jak oddać się swojemu hobby.
- Alfred
- inżynier królewski
- Numer GG: 47634183
- NIM: 196135
- Kontakt:
Znowu przegrałem w FTL, ech...
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
salus rei publicae suprema lex esto!
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Numer GG: 6042777
- NIM: 906544
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Popijam... nie wiem już którą kawę ;) Zacznę niedługo chyba wlewać ją w oczy - konwersuję w międzyczasie (a raczej wygłaszam monolog) w rozmowie z Albonem. Co by nie było, że sztywny jestem :)
(-) Marcin Mikołaj, R.
(-) Marcin Mikołaj, R.
- Paweł van der Gibson
- NIM: 847275
- Kontakt:
-
Fabiola de Willibald
- Numer GG: 5426719
- NIM: 374443
- Kontakt:
Po całym dniu robienia wszystkiego i niczego nadrabiam wątki na forum KD :) Popijając jogurt, bo zapomniałam o kolacji :D
Fabiola de Willibald
Fabiola de Willibald
jestem w pracy i zaraz mnie cos strzeli :) ,,,tak pozatym proponuje bijmy tutaj rekord postow w jednym watku a przy okazji zeby watek nie schodzil z strony głownej :) kto za? rece na klawiatury :)
Pozdrawiam Albon
Pozdrawiam Albon
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Od godziny "mordowałem" stronę KIKu :) - bez paniki, działa :)
Albonie masz ciekawą pracę :) Chyba jednak nie jest tak źle skoro dajesz rade usiąść przy internecie :P
(-) Marcin Mikołaj, R.
Albonie masz ciekawą pracę :) Chyba jednak nie jest tak źle skoro dajesz rade usiąść przy internecie :P
(-) Marcin Mikołaj, R.
Witam
Mam tak jak juz zaczynam rzucac rzeczami roznymi, kopac w maszyne, tluc piescia w monitor itd musze sobie odpuscic i cos przeczytac albo napisac ... tylko musze uwazac zeby nikt nie widzial bo bedzie ze "innych do roboty goni a sam siedzi na necie".
Pozdrawiam Albon juz lekko uspokojony :)
Mam tak jak juz zaczynam rzucac rzeczami roznymi, kopac w maszyne, tluc piescia w monitor itd musze sobie odpuscic i cos przeczytac albo napisac ... tylko musze uwazac zeby nikt nie widzial bo bedzie ze "innych do roboty goni a sam siedzi na necie".
Pozdrawiam Albon juz lekko uspokojony :)
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Wielka zasługa WKM, że daje narzędzia pracy swojemu Kartografowi :D Inaczej zginąłbym marnie patrząc się na stronkę KIK... i nic :D Jakoś jednak komunikacja niepubliczna działa między Ekhorn a Atving :)
(-) Daniel von Witt
(-) Daniel von Witt
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Kontakt:
Popatrzcie, Albon człowiek agresja :)
Komunikacja niepubliczna działała zawsze, nie przypominam sobie, abym nie odpowiadał na maile z prośbami, które spływają na moja pocztę. Jeżeli coś jednak pominąłem to wystarczy napisać raz jeszcze - mogą być dwa powody :
(1) mail nie dotarł;
(2) mogło zaginąć.
W większości jednak wypadków odpowiadam natychmiast :)
(-) Marcin Mikołaj, R.
Komunikacja niepubliczna działała zawsze, nie przypominam sobie, abym nie odpowiadał na maile z prośbami, które spływają na moja pocztę. Jeżeli coś jednak pominąłem to wystarczy napisać raz jeszcze - mogą być dwa powody :
(1) mail nie dotarł;
(2) mogło zaginąć.
W większości jednak wypadków odpowiadam natychmiast :)
(-) Marcin Mikołaj, R.
Witam
Własnie czytam o tym co pierniczy Clintonowa, o Krymie, o ustawie o interwencji obcych służb i tak sobie mysle ze mamy u nas jednak normalnie (u nas czyli w KD) ;)
Pozdrawiam Albon
Własnie czytam o tym co pierniczy Clintonowa, o Krymie, o ustawie o interwencji obcych służb i tak sobie mysle ze mamy u nas jednak normalnie (u nas czyli w KD) ;)
Pozdrawiam Albon
Witam
Tak sobie pomyslalem ze na mimo wszystko kilkunastu obywateli odezwalo sie kilku tylko wiec sprobujmy inaczej.
Do wszystkich ktorzy sie tutaj nie odzywaja: sprobujcie mi sie tutaj odezwac! jak zobacze tu choc jedno zdanie innej osoby niz odzywajacych sie wczesniej to wyjade z Kakut (choc tego nie lubie) wezme widly i w d... tz w plecy powbijam. Pamietajcie nawet nie probujcie sie odezwac! Naprawde bede wredny jak sie odezwiecie! No, mam nadzieje ze zrozumielisci.
Pozdrawiam Albon
PS gdzie z tymi łapami na klawiature? juz mi je zabierac!
Tak sobie pomyslalem ze na mimo wszystko kilkunastu obywateli odezwalo sie kilku tylko wiec sprobujmy inaczej.
Do wszystkich ktorzy sie tutaj nie odzywaja: sprobujcie mi sie tutaj odezwac! jak zobacze tu choc jedno zdanie innej osoby niz odzywajacych sie wczesniej to wyjade z Kakut (choc tego nie lubie) wezme widly i w d... tz w plecy powbijam. Pamietajcie nawet nie probujcie sie odezwac! Naprawde bede wredny jak sie odezwiecie! No, mam nadzieje ze zrozumielisci.
Pozdrawiam Albon
PS gdzie z tymi łapami na klawiature? juz mi je zabierac!
-
Konrad Samanti
- NIM:
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Hurtowa :DC. Darosareier-St. pisze:Dymisja.
(-) Daniel von Witt
- Pavel Svoboda
- król-senior
- Numer GG: 1935862
- NIM: 509280
- Kontakt:
Ja się nie boję. Głównie dlatego, że jak wyjedziesz z Kakut, to ja jestem w jedynym miejscu, gdzie mnie nie możesz dosięgnąć - tj. w Kakutach :)Albon pisze:Do wszystkich ktorzy sie tutaj nie odzywaja: sprobujcie mi sie tutaj odezwac! jak zobacze tu choc jedno zdanie innej osoby niz odzywajacych sie wczesniej to wyjade z Kakut (choc tego nie lubie) wezme widly i w d... tz w plecy powbijam. Pamietajcie nawet nie probujcie sie odezwac! Naprawde bede wredny jak sie odezwiecie! No, mam nadzieje ze zrozumielisci.
A gadać na forum ostatnio mi się odechciało. Nie podoba mi się, jak Dreamland się zmienia w grę forumową. To jest dla mnie regres. Kiedyś forum (lista) służyło temu, żeby informować innych o tym, co się zrobiło poza nim i podawać odnośniki. Teraz cała aktywność to jest pisanie postów na forum. Kiedyś, jak się szło na polowanie, to się naprawdę polowało (na kaczki na przykład), a nie wklejało zdjęcia łuków na forum o_O
(-) Pavel Svoboda, r.s.
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Ubaw! :) Ostatnio, czyli od ponad roku? I odechciało się pisać, bo Dreamland niby zamienia się w grę forumową? Nawet gdyby miał się zamieniać, to lepiej jest obrazić się na takie Królestwo, niż zawziąć się i nie dopuszczać, by się zamieniał w takie miejsce, jak WKW nie chce? Zabija mnie WKW swoją "MOTYWACJĄ"! :D Leżę z łukiem jakim długi :DPavel Svoboda pisze:A gadać na forum ostatnio mi się odechciało. Nie podoba mi się, jak Dreamland się zmienia w grę forumową. To jest dla mnie regres. Kiedyś forum (lista) służyło temu, żeby informować innych o tym, co się zrobiło poza nim i podawać odnośniki. Teraz cała aktywność to jest pisanie postów na forum. Kiedyś, jak się szło na polowanie, to się naprawdę polowało (na kaczki na przykład), a nie wklejało zdjęcia łuków na forum o_O
(-) Daniel von Witt
- Pavel Svoboda
- król-senior
- Numer GG: 1935862
- NIM: 509280
- Kontakt:
Ostatnio, czyli od dwóch tygodni. Wcześniej byłem bardziej aktywny na forum.
Jak zwykle błędnie Pan interpretuje moje słowa. Nie obraziłem się na Królestwo tylko próbuję przeoroentować środek ciężkości swojej aktywności dreamlandzkiej na bardziej produktywne i konkretne projekty niż czcze gadanie. Jak będę miał się czym pochwalić to pojawię się z tym na forum.
Jak zwykle błędnie Pan interpretuje moje słowa. Nie obraziłem się na Królestwo tylko próbuję przeoroentować środek ciężkości swojej aktywności dreamlandzkiej na bardziej produktywne i konkretne projekty niż czcze gadanie. Jak będę miał się czym pochwalić to pojawię się z tym na forum.
(-) Pavel Svoboda, r.s.