Marcel von Chacha pisze:Wnoszę o przesunięcie tego wątku do działu ze spamem albo jakiejś kawiarni, bo nie dość, że to nieogar, to jeszcze pisze dopiero drugiego posta byle gdzie i jest z tego uradowany...
Co znaczy określenie "nieogar"? To coś jak mugol? :D Czy ktoś mnie właśnie niepsem nazwał? Co te "zielonki" to, to ja nie wiem :P
Fryderyk Orański-Nassau pisze:Myślę, że jest tu głównie nowy narybek. W tym ja. Witam serdecznie. Webland przestał być samodzielną krainą.
Szkoda Weblandu. Niegdyś najbardziej rozwinięta prowincja. Z drugiej strony już nikt mi nie odbierze moje mistrzostywa w tenisie :D Nie wiem czy ktoś pamięta, ale po tym tenisie z Kaziem Wichurą założyliśmy ligę bokserską (na podobnym pomyśle tylko php wszystko liczyło) :)
Karolina Aleksandra pisze:Witamy serdecznie, mieliśmy, zdaje się, kiedyś wspólną przygodę, która nieco nie wyszła po mojej stronie ;) Mam nadzieję, że M. von Chacha nie zraził Pana do kontynuowania podróży po Dreamlandzie. Widzę zresztą, że nieco się dzieje na LD Erboki również. Będzie wielki powrót?
KA
Cholewka, tutaj jest napisane, że Królowa. Nie wiem czy gratulować, czy płakać za Edkiem! A co do
wspólnej przygody..., no ten tego. Miło wspominam ;)
Otton van der Berg pisze:Patrząc przez pryzmat pańskiej historii i ostatni czas napisania jakiegoś posta to chyba wszyscy (prawie) jestesmy tutaj młodzikami. Witam serdecznie ponownie w KD <ciacha>
Boguś jestem :-) Bardzo mi miło.
ps. pamięta ktoś Listę Dyskusyjną? Najpierw było na jakimś polskim serwerze, któryw iecznie zdychał, później na yahoo i google. Sted pewnie całe archiwum ma, więc nie mogę sie wychylać :)
Erwin von Beckendorff pisze:Muzeum chyba nie ma, ale jeśli znajdzie się więcej grafik takich jak te, to może trzeba będzie coś pomyśleć :D Również witam ponownie w KD.<ciach>
Dziękuję za powitanie:-) Poszukam przez weekend jakichś grafik związanych z KD i postaram się je wrzucić.
KURDE! Nawet moja Gadu-Gadu działa!