Przeglądałem dysk twardy i znalazłem coś :)

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Bogus
Numer GG: 2383535
NIM:
Kontakt:

Przeglądałem dysk twardy i znalazłem coś :)

Post autor: Bogus »

Yo,

Wrzucam kilka grafik jakie znalazłem na dysku:) Jest to jakies muzeum? :)

Obrazek
Obrazek

To z jakiś wyborów :) Robiłem czarny PR zanim to było modne :P W sumie to zanim to było nazwane :D

Jest tutaj ktoś kogo znam? Edek? Marcus? Sted? Albon? APW? Svobodne usta?:)

Czy ja nadal jestem mistrzem Weblandu w tenisie ziemnym? :-) To jest mój drugi post od 2012 roku! WOW!

Kto popsuł strony Scholandii? Czy Sarmacja naprawiła przypadkiem skasowany system gospodarczy? Czy Folke dokończył Triglav :P

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sted Asketil
król-senior
NIM: 121212

Re: Przeglądałem dysk twardy i znalazłem coś :)

Post autor: Sted Asketil »

Formalnie mnie nie ma - ale czytam caly czas. Az musialem sie odezwac - pozdrowka Bogi :)
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
NIM: 442028
Kontakt:

Post autor: matmax »

Bogus pisze: Kto popsuł strony Scholandii?
Ze stronami Scholandii to jest tak, że ostatni król niepodległej Scholandii wycofał się z utrzymywania starych serwerów, a dotąd ciągnie się sprawa przekazania plików. Próbowaliśmy złapać domenę, ale w momencie, gdy stała się dostępna, szybszy od nas był jakiś handlarz domen, więc teraz na scholandia.org reklamy jakichś dziwnych towarów.

Poza tym - siemanko!
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: 13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
Marcel von Chacha
NIM:

Post autor: Marcel von Chacha »

Wnoszę o przesunięcie tego wątku do działu ze spamem albo jakiejś kawiarni, bo nie dość, że to nieogar, to jeszcze pisze dopiero drugiego posta byle gdzie i jest z tego uradowany...
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
NIM: 132626
Herb: c08.gif
Kontakt:

Post autor: Fryderyk Orański-Nassau »

Myślę, że jest tu głównie nowy narybek. W tym ja. Witam serdecznie. Webland przestał być samodzielną krainą.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Obrazek
Awatar użytkownika
Karolina Aleksandra
król-senior
NIM: 430209
Herb: k14
Kontakt:

Post autor: Karolina Aleksandra »

Witamy serdecznie, mieliśmy, zdaje się, kiedyś wspólną przygodę, która nieco nie wyszła po mojej stronie ;) Mam nadzieję, że M. von Chacha nie zraził Pana do kontynuowania podróży po Dreamlandzie. Widzę zresztą, że nieco się dzieje na LD Erboki również. Będzie wielki powrót?

KA
Awatar użytkownika
Otton van der Berg
NIM: 108161
Kontakt:

Post autor: Otton van der Berg »

Patrząc przez pryzmat pańskiej historii i ostatni czas napisania jakiegoś posta to chyba wszyscy (prawie) jestesmy tutaj młodzikami.
Witam serdecznie ponownie w KD

Wysłane z mojej cegły przy użyciu Tapatalka
(-)Wicehrabia Otton van der Berg OOIII ONZII
Obrazek
ObrazekObrazek>>>
Lenno Alhambra
Awatar użytkownika
Erwin von Beckendorff
NIM:
Kontakt:

Post autor: Erwin von Beckendorff »

Muzeum chyba nie ma, ale jeśli znajdzie się więcej grafik takich jak te, to może trzeba będzie coś pomyśleć :D
Również witam ponownie w KD.
(-)Erwin von Beckendorff
Minister Kultury
(-)Erwin von Beckendorff
Lord PK
Tymczasowy Dowódca AS
Prezes Scholandzkiej Spółki Wydobywczej
Bogus
NIM:
Kontakt:

Marcel von Chacha pisze:Wnoszę o przesunięcie tego wątku do działu ze spamem albo jakiejś kawiarni, bo nie dość, że to nieogar, to jeszcze pisze dopiero drugiego posta byle gdzie i jest z tego uradowany...
Co znaczy określenie "nieogar"? To coś jak mugol? :D Czy ktoś mnie właśnie niepsem nazwał? Co te "zielonki" to, to ja nie wiem :P
Fryderyk Orański-Nassau pisze:Myślę, że jest tu głównie nowy narybek. W tym ja. Witam serdecznie. Webland przestał być samodzielną krainą.
Szkoda Weblandu. Niegdyś najbardziej rozwinięta prowincja. Z drugiej strony już nikt mi nie odbierze moje mistrzostywa w tenisie :D Nie wiem czy ktoś pamięta, ale po tym tenisie z Kaziem Wichurą założyliśmy ligę bokserską (na podobnym pomyśle tylko php wszystko liczyło) :)
Karolina Aleksandra pisze:
Witamy serdecznie, mieliśmy, zdaje się, kiedyś wspólną przygodę, która nieco nie wyszła po mojej stronie ;) Mam nadzieję, że M. von Chacha nie zraził Pana do kontynuowania podróży po Dreamlandzie. Widzę zresztą, że nieco się dzieje na LD Erboki również. Będzie wielki powrót?
KA
Cholewka, tutaj jest napisane, że Królowa. Nie wiem czy gratulować, czy płakać za Edkiem! A co do wspólnej przygody..., no ten tego. Miło wspominam ;)
Otton van der Berg pisze:Patrząc przez pryzmat pańskiej historii i ostatni czas napisania jakiegoś posta to chyba wszyscy (prawie) jestesmy tutaj młodzikami. Witam serdecznie ponownie w KD <ciacha>
Boguś jestem :-) Bardzo mi miło.

ps. pamięta ktoś Listę Dyskusyjną? Najpierw było na jakimś polskim serwerze, któryw iecznie zdychał, później na yahoo i google. Sted pewnie całe archiwum ma, więc nie mogę sie wychylać :)
Erwin von Beckendorff pisze:Muzeum chyba nie ma, ale jeśli znajdzie się więcej grafik takich jak te, to może trzeba będzie coś pomyśleć :D Również witam ponownie w KD.<ciach>
Dziękuję za powitanie:-) Poszukam przez weekend jakichś grafik związanych z KD i postaram się je wrzucić.

KURDE! Nawet moja Gadu-Gadu działa!
Bogus
NIM:
Kontakt:

Nie mogłem już edytować, sory.

Edit2: Mam numery do eMBe i TomBonda! Morfeusz, Nimitz, de Rama, Estraicher, Kalicki, de Brolle, Ghardin, Folke, Krieg (co się z nim stało?), APW, no i Eryk :)

A tutaj znalazłem moje początki:
https://www.dreamland.net.pl/glos/27d.html

Kazio Wichura później o mnie pisał: "w czasie niesamowitej aktywności Bogusia" :)

Edzio już taki miły nie był :P A Estraicher chciał mnie batożyć!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”