Szanowni Państwo,
z przykrością informuję, że wedle wczorajszej aktualizacji rankingu aktualności delegatów w MUP, federacja dreamlandzka lada moment może przestać spełniać wymóg minimalnej aktywności. W tym momencie wydałem ostrzeżenie, przy kolejnej aktualizacji, jeśli nie będzie poprawy, będę zmuszony zawiesić delegata.
Wydaje się, także po aktywności w rozgrywkach MUP, że delegat/trener Dremlandu nie jest zwyczajnie od stycznia aktywny. Może rozważycie państwo zmianę trenera/delegata.
W tej chwili trwa kolejne głosowanie w Radzie Delegatów, jest to doskonała okazja by polepszyć statystykę i uchronić federację od zawieszenia.
Kłaniam się.
Dreamlandzka federacja w MUP
- RIIF
- król-senior
- NIM: 747065
- Herb: herb_kd_krolRCA
- Kontakt:
Dreamlandzka federacja w MUP
Robert Fryderyk, c.s, r. s., p.s., KKdrOD, KCO
- Edward Ebruz
- obywatel
- Numer GG: 8606140
- NIM: 873817
- Kontakt:
Re: Dreamlandzka federacja w MUP
Na bieżąco obserwuję sytuację. Otrzymałem w tej sprawie również kilka wiadomości prywatnych. W ubiegłym tygodniu zwróciłem się do naszego delegata - JKW Pavla Svobody - z prośbą o aktywizację na forum MUP i ustąpienie z funkcji trenera. W tej chwili czekam na ruch ze strony Delegata.RCA pisze:Wydaje się, także po aktywności w rozgrywkach MUP, że delegat/trener Dremlandu nie jest zwyczajnie od stycznia aktywny. Może rozważycie państwo zmianę trenera/delegata.
- (-) Edward II, r.
Edward J. Ebruz, r.s.
- RIIF
- król-senior
- NIM: 747065
- Herb: herb_kd_krolRCA
- Kontakt:
Wasza Królewska Mość,
pisałem do delegata Svobody osobiście również - kilka dni temu. Niestety do chwili obecnej mi nie odpowiedział, mimo, że na forum od tego czasu był, wiadomość odczytał.
Na forum MUP ostatni raz aktywny był wt 01 mar, 2016 0:23; zaś w systemie X11 2016-01-31.
Wydaje mi się, chociaż to oczywiście właściwość federacji dreamlandzkiej, że nie ma już na co czekać. Pozycja Dreamlandu na mundialu jest bardzo niska (a bronicie tytułu!), zaś w MUP grozi federacji zawieszenie.
Z tego co wiem, Wasza Królewska Mość, jest delegatem pomocniczym, i chociaż to być może nie wypada, to może w drodze wyjątku na czas znalezienia nowego delegata WKM przejąłby obowiązki delegata?
Co się tyczy trenera - proszę o jedno słowo, a zwolnię posadę, którą przejąć będzie mógł wybrany przez Was trener (btw, znam jednego, który byłby zainteresowany objęciem tej posady - Daniel Ragnar Cesare Ezio da Firenza, MSZ KS, trener i działacz (delegat Baridasu).
Z wyrazami szacunku,
pisałem do delegata Svobody osobiście również - kilka dni temu. Niestety do chwili obecnej mi nie odpowiedział, mimo, że na forum od tego czasu był, wiadomość odczytał.
Na forum MUP ostatni raz aktywny był wt 01 mar, 2016 0:23; zaś w systemie X11 2016-01-31.
Wydaje mi się, chociaż to oczywiście właściwość federacji dreamlandzkiej, że nie ma już na co czekać. Pozycja Dreamlandu na mundialu jest bardzo niska (a bronicie tytułu!), zaś w MUP grozi federacji zawieszenie.
Z tego co wiem, Wasza Królewska Mość, jest delegatem pomocniczym, i chociaż to być może nie wypada, to może w drodze wyjątku na czas znalezienia nowego delegata WKM przejąłby obowiązki delegata?
Co się tyczy trenera - proszę o jedno słowo, a zwolnię posadę, którą przejąć będzie mógł wybrany przez Was trener (btw, znam jednego, który byłby zainteresowany objęciem tej posady - Daniel Ragnar Cesare Ezio da Firenza, MSZ KS, trener i działacz (delegat Baridasu).
Z wyrazami szacunku,
Robert Fryderyk, c.s, r. s., p.s., KKdrOD, KCO
- Edward Ebruz
- obywatel
- Numer GG: 8606140
- NIM: 873817
- Kontakt:
Przed chwilą zainicjowałem procedurę wyboru nowego Prezesa DFP, który jako jedyny może dokonać zmiany delegata głównego w ramach MUP. Kanałem prywatnym spłynęły również kandydatury na nowego trenera kadry (w tym dwie spoza Dreamlandu).
Jeśli JE Daniel Ragnar Cesare Ezio da Firenza wyrazi zainteresowanie, może stanąć do szybkiego konkursu na szefa DFP. Szczegóły w podpiętym wątku.
Jeśli JE Daniel Ragnar Cesare Ezio da Firenza wyrazi zainteresowanie, może stanąć do szybkiego konkursu na szefa DFP. Szczegóły w podpiętym wątku.
- (-) Edward II, r.
Edward J. Ebruz, r.s.
-
Daniel January Tauer-Krak
- NIM:
- Kontakt:
Wasza Królewska Mość!
Selekcjoner/trener jak najbardziej. Prezes raczej nie.
Selekcjoner/trener jak najbardziej. Prezes raczej nie.