Zapraszam wszystkich mieszkańców Królestwa Dreamlandu na pierwsze inauguracyjne polowanie w na Małej Furii.
Polowanie odbędzie się między 22:00 w sobotę do 6:00 w niedzielę, dodam że zapisywać należy się już, kto chętny i na siłach ;-) Oficjalne ogłoszenie wyników zamieszczać państwo mogą tuż po zakończeniu polowania o 6:00 w niedzielę.Zasady które nas będą obowiązywać;
- pokaż z czym idziesz (wklej obrazek z jaką bronią idziesz i ekwipunek jaki zabierasz jeśli takowy zabierasz)
- efekt twojego polowania (wklej obrazek po polowaniu z rezultatem, czyli pokaż nam twoje upolowane trofea)
- nie strzelaj do nie lubianych polityków
Informacje organizacyjne
Na polowanie udamy się około 10km na lewo od Rodo w Puszczę Rode, mniej więcej w połowe drogi do Proburgu. Mam nadzieje natknać się na rysia który wystepuja tam dość licznie, ale nie wykluczam równiez dźika który również lubi zapuszczac się w tamte okolice. Dźik najbardziej spotykany jest w centralnej części wyspy, jednak Puszcza Rode kryje jeszcze nie jeden skarb, wystepuja tam rownież bażanty które w ostatnich latach znacznie się rozprzestrzeniły.
Zatem do broni Panowie i Panie, nie wykluczam również gości zagranicznych.
Jako iż jestem organizatorem zacznę zabawę
- pokaż z czym idziesz (wklej obrazek z jaką bronią idziesz i ekwipunek jaki zabierasz jeśli takowy zabierasz)
- efekt twojego polowania (wklej obrazek po polowaniu z rezultatem, czyli pokaż nam twoje upolowane trofea)
- nie strzelaj do nie lubianych polityków
Informacje organizacyjne
Na polowanie udamy się około 10km na lewo od Rodo w Puszczę Rode, mniej więcej w połowe drogi do Proburgu. Mam nadzieje natknać się na rysia który wystepuja tam dość licznie, ale nie wykluczam równiez dźika który również lubi zapuszczac się w tamte okolice. Dźik najbardziej spotykany jest w centralnej części wyspy, jednak Puszcza Rode kryje jeszcze nie jeden skarb, wystepuja tam rownież bażanty które w ostatnich latach znacznie się rozprzestrzeniły.
Zatem do broni Panowie i Panie, nie wykluczam również gości zagranicznych.
Jako iż jestem organizatorem zacznę zabawę
broń z jaką wyruszam to Kusza taktyczna TAC-15