Polowanie w Rodo

Dyskusje na każdy temat.
Awatar użytkownika
Otton van der Berg
NIM: 108161
Kontakt:

Polowanie w Rodo

Post autor: Otton van der Berg »

Zapraszam wszystkich mieszkańców Królestwa Dreamlandu na pierwsze inauguracyjne polowanie w na Małej Furii.
Polowanie odbędzie się między 22:00 w sobotę do 6:00 w niedzielę, dodam że zapisywać należy się już, kto chętny i na siłach ;-) Oficjalne ogłoszenie wyników zamieszczać państwo mogą tuż po zakończeniu polowania o 6:00 w niedzielę.
Zasady które nas będą obowiązywać;
- pokaż z czym idziesz (wklej obrazek z jaką bronią idziesz i ekwipunek jaki zabierasz jeśli takowy zabierasz)
- efekt twojego polowania (wklej obrazek po polowaniu z rezultatem, czyli pokaż nam twoje upolowane trofea)
- nie strzelaj do nie lubianych polityków

Informacje organizacyjne
Na polowanie udamy się około 10km na lewo od Rodo w Puszczę Rode, mniej więcej w połowe drogi do Proburgu. Mam nadzieje natknać się na rysia który wystepuja tam dość licznie, ale nie wykluczam równiez dźika który również lubi zapuszczac się w tamte okolice. Dźik najbardziej spotykany jest w centralnej części wyspy, jednak Puszcza Rode kryje jeszcze nie jeden skarb, wystepuja tam rownież bażanty które w ostatnich latach znacznie się rozprzestrzeniły.

Zatem do broni Panowie i Panie, nie wykluczam również gości zagranicznych.
Jako iż jestem organizatorem zacznę zabawę
broń z jaką wyruszam to Kusza taktyczna TAC-15
Obrazek
(-)Wicehrabia Otton van der Berg OOIII ONZII
Obrazek
ObrazekObrazek>>>
Lenno Alhambra
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Re: Polowanie w Rodo

Post autor: Daniel von Witt »

Bardzo fajny pomysł, którym może Wasza Ekscelencja z powodzeniem zainteresować swojego kolegę po drugiej stronie Morza Południowofurlandzkiego - JE Hansa hrabiego von Witta, z którym swego czasu rozmawiałem na temat polowań i wędkarstwa. Był tym tematem bardzo zainteresowany - czemu? Sam opowie najlepiej :) Tymczasem i ja zajrzę do arsenału na Zamku Erenburg, być może jakaś proca się chociaż znajdzie :D

(-) Daniel markiz von Witt
Książę Zjednoczonego Księstwa
Awatar użytkownika
Mateusz Smiff
NIM:
Kontakt:

Post autor: Mateusz Smiff »

Ja już jestem gotowy na wyprawę! Postaram się upolować jakiegoś dorodnego dzika lub bażanta :D
oto najważniejszy przedmiot, z którym będę latał po lesie :P No bo czemu nie łuk?
Obrazek

a to drugi najważniejszy przedmiot
Obrazek
Prócz tego wszystkiego wezmę oczywiście inne przydatne rzeczy, no ale co będęsięrozpisoywał :P
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Otton van der Berg
NIM: 108161
Kontakt:

Post autor: Otton van der Berg »

Dopiero teraz się pozbierałem po tym polowaniu gdyż z moim gościem, po polowaniu oddaliśmy się długim dyskusjom w towarzystwie pięknych pań i niekończących się drinków.
Zatem mój wynik polowania jak dla mnie satysfakcjonujący :-)
Obrazek
Mnie nie udało się upolować ani rysia ani dzika choć ten drugi był widziany i strzała go tylko "dotkła" więc gdyby ktoś się natknął na wyspie na dzika z strzała z boku...., to mój.
(-)Wicehrabia Otton van der Berg OOIII ONZII
Obrazek
ObrazekObrazek>>>
Lenno Alhambra
Awatar użytkownika
Mateusz Smiff
NIM:
Kontakt:

Post autor: Mateusz Smiff »

Mimo, że nie udało się nic upolować to muszę przyznać, że wypad udany :D
Obrazek