Witam wszystkich!

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Isabella de la Soleil
NIM: 604537
Kontakt:

Witam wszystkich!

Post autor: Isabella de la Soleil »

Witam wszystkich mieszkańców. O mikronacjach, co prawda, słyszałam już od dawna, jednak to moja pierwsza wizyta w tym zakątku Internetu i mam nadzieję, że poskutkuje dłuższym pobytem. W związku z tym bardzo proszę o pomoc w zaaklimatyzowaniu się i skrawek dachu nad głową, bym mogła dołożyć wszelkich starań, by rozwój państwa był jeszcze bardziej intensywny, a ja bym mogła nabrać nowego, ciekawego doświadczenia.
Z pozdrowieniami Isabella de la Soleil
Awatar użytkownika
Piotr Konstanty Petrowicz
NIM:
Kontakt:

Re: Witam wszystkich!

Post autor: Piotr Konstanty Petrowicz »

W prawdzie nie jestem obywatelem Dreamlandu, ale z największą radością witam panią w tym pięknym kraju, który swymi walorami potrafi urzec wielu wędrowców szukających wirtualnej ojczyzny. :D
(-) Piotr II Konstanty
Władca Królestwa Agurii

Obrazek
Awatar użytkownika
Siergiusz Asketil
Numer GG: 44811514
NIM: 786851
Herb: s06
Kontakt:

Post autor: Siergiusz Asketil »

Witam serdecznie w Królestwie Dreamlandu!

Jako iż zarejestrowała się Pani w Republice Weblandu zachęcam do zerknięcia na stronę internetową swojej prowincji: http://www.webland.dreamland.net.pl - myślę, że znajdzie Pani tu różne interesujące informacje.

Prezydentem Weblandu jest Fabiola baronowa de Willibard, tak więc wszelkie pytania i wątpliwości można kierować właśnie do Niej. Moja skrzynka mailowa, forumowa, oraz GG również czeka otworem na 'zagubionych'. Zachęcam również do aktywności na forum :)
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Fabiola de Willibald
Numer GG: 5426719
NIM: 374443
Kontakt:

Post autor: Fabiola de Willibald »

Witam Panią serdecznie w Dreamlandzie :) Tym razem oficjalnie na forum, bo prywatnie już się kontaktowałyśmy :) Mam nadzieję, że się Pani spodoba w Weblandzie.

Pozdrawiam,
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”