Ukarani....

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Awatar użytkownika
Laura de Moreau
Numer GG: 85398
NIM:
Kontakt:

Ukarani....

Post autor: Laura de Moreau »

Czy byli juz ukarani w Dreamlandzie?
Bylam krolewna mojego taty.
Awatar użytkownika
Marcin Mikołaj
król-senior
Numer GG: 6042777
NIM: 906544
Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
Kontakt:

Re: Ukarani....

Post autor: Marcin Mikołaj »

Pytania takie należy zadawać na forum ogólnym - Sąd Królestwa, Prowincji, czy każdy inny jest instytucją, w której prowadzi się postępowania - nie piszemy tam takich pytań, od tego są fora ogólne, takie jak to tutaj.

Ad samego pytania - tak.

(-) Martin markiz de Joustin
Obrazek
Awatar użytkownika
Laura de Moreau
Numer GG: 85398
NIM:
Kontakt:

Post autor: Laura de Moreau »

Wlaczcie prywatne wiadomosci to ktos na privie nauczy mnie jak sie tutaj bawic, bo jeszcze takiego forum nie znam i nie wiem jak sie zachowac.

Niech Pan zrobi ankiete kto ile ma lat, bo nie wiem czy tutaj bawia sie dzieci czy dorosli ludzie. :D
Bylam krolewna mojego taty.
Awatar użytkownika
Marcin Mikołaj
król-senior
Numer GG: 6042777
NIM: 906544
Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
Kontakt:

Post autor: Marcin Mikołaj »

Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest poczytanie tego, a nawet tego choć szkoła już nie działa, to jednak pewne instrukcje (np netykieta) są aktualne; ewentualne zadawanie pytań na forum w dziale "Jesteś tu nowy", jeżeli się czegoś nie rozumie - może Pani także zgłosić się po "Patrona", bądź bezpośrednio do Namiestnika Prowincji w której obecnie Pani przebywa, on jest odpowiedzialny za "przeprowadzenie Pani po Królestwie.

(-) Martin markiz de Joustin
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”