Po godzinach

Strefa krwawej wolności. Można dostać pasem po głowie, można też się zrelaksować i porozmawiać o realu.
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Numer GG: 62994040
NIM: 866253
Kontakt:

Re: Po godzinach

Post autor: Chamberlain »

Może w coś wspólnie pogramy?
- - William diuk Chamberlain-Schlesinger
- - [Margrabia Inselburga]
Awatar użytkownika
Aleksander
członek Rządu Królewskiego
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Post autor: Aleksander »

EU4?
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
Baldwin
urzędnik dworski
NIM: 318196
Kontakt:

Post autor: Baldwin »

Chamberlain pisze: 16 maja 2025, 15:45 Może w coś wspólnie pogramy?
A w supremacy kolega kiedyś pykał? Możnaby było się zgadać na wspólny wlot na jakąś mapkę. Dawno nie grałem.
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Kontakt:

Baldwin pisze: 20 maja 2025, 19:48
Chamberlain pisze: 16 maja 2025, 15:45 Może w coś wspólnie pogramy?
A w supremacy kolega kiedyś pykał? Możnaby było się zgadać na wspólny wlot na jakąś mapkę. Dawno nie grałem.
A kolega czytał w ogóle mój post z 12 maja? :D

Czy "kiedyś pykałem"? Raz niemal nie dobiegłem do toalety, bo tak się zasiedziałem.
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Kontakt:

To jak, Szanowni? Gramy coś? Mogę odpalić jakiś turniej w Supremacy, jak w 2020 roku. Wtedy fajnie zażarło.
Awatar użytkownika
Baldwin
urzędnik dworski
NIM: 318196
Kontakt:

Post autor: Baldwin »

Supremacy to całkiem dobry pomysł. Można rozegrać chociażby na mapie przyspieszonej. Niewielu z nas ma czas na co najmniej miesiąc, dwa rozgrywki...
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
NIM: 132626
Herb: c08.gif
Kontakt:

Post autor: Fryderyk Orański-Nassau »

W temacie to kiedyś pogrywałem dużo EU4, z 1100 godzin nabiłem. Któregoś dnia stwierdziłem, że już mnie to zbytnio mierzi i zacząłem preferować CK3, po tym jak wcześniej podobną liczbę do EU4 zrobiłem w CK2. Ewentualnie mogę pograć Stellaris czy Civ 5.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Obrazek
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Kontakt:

Baldwin pisze: 5 cze 2025, 20:45 Supremacy to całkiem dobry pomysł. Można rozegrać chociażby na mapie przyspieszonej. Niewielu z nas ma czas na co najmniej miesiąc, dwa rozgrywki...
A coś się zmieniło ostatnio? Mam za sobą kilkumiesięczny detoks, ale do tej pory jedynie admini mogli odpalać przyspieszone mapki, reszta musiała zadowolić się tempem x1. Możemy też wbić na szybką mapkę dostępną dla wszystkich graczy, powiedzmy na jakieś Stany, ale one zapełniają się w w kilkadziesiąt minut i raczej nie zdołamy się zsynchronizować i zrobić z tego środowiskowej imprezy.
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Kontakt:

Fryderyk Orański-Nassau pisze: 8 cze 2025, 15:26 W temacie to kiedyś pogrywałem dużo EU4, z 1100 godzin nabiłem. Któregoś dnia stwierdziłem, że już mnie to zbytnio mierzi i zacząłem preferować CK3, po tym jak wcześniej podobną liczbę do EU4 zrobiłem w CK2. Ewentualnie mogę pograć Stellaris czy Civ 5.
CK3 jest wysoko na mojej prywatnej liście, ale jak dokładnie widziałby Prześwietny Hrabia turniej dla większej liczby mirkowców?
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
NIM: 132626
Herb: c08.gif
Kontakt:

Post autor: Fryderyk Orański-Nassau »

Chamberlain pisze: 8 cze 2025, 18:49 CK3 jest wysoko na mojej prywatnej liście, ale jak dokładnie widziałby Prześwietny Hrabia turniej dla większej liczby mirkowców?
Możliwości są wielkie, Wasza Diukowość. Powiedzmy, że byłoby czterech chętnych. Wrzucić ich jako dwóch wasali w jednym Państwie i dwóch do kolejnego. Powiedzmy księcia Akwitanii i Burgundii albo Flandrii przeciwko drużynie księcia Śląska i Mazowsza. Pytanie jeszcze jakie założenie. Zmiecienie się nawzajem z planszy czy może zwykły roleplay. Ze względów jak myślę oczywistych Bizancjum i ŚCR bym wykluczył, bo to zbyt power housy. Nie szedłbym chyba aż w taką konfrontacje jak katolicy vs muzułmanie na półwyspie iberyjskim.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kawiarnia”