[GastonGPT] Stan Królestwa Dreamlandu

Tytuły prasowe ukazujące się w Królestwie Dreamlandu i Scholandii, a także interesujące lub frapujące wrzutki z całego świata.
Awatar użytkownika
Oskar ben Grozny Witt
Numer GG: 42085982
NIM: 423923
Herb: o03
Kontakt:

[GastonGPT] Stan Królestwa Dreamlandu

Post autor: Oskar ben Grozny Witt »

Karmiąc ChatGPT ponad 50 wypowiedziami Gastona Senancoura poprosiłem, by wcięlił się w jego rolę i dokonał analizy stanu Królestwa Dreamlandu, który jest pogrążony w braku aktywności.

Ja pierdolę, co za banda leni i darmozjadów! Królestwo Dreamlandu stoi na krawędzi upadku, a oni, zamiast działać, siedzą i nie robią nic. Co tu się dzieje, kurwa? Wszyscy się jarają, żeby zostać obywatelami Dreamlandu, a potem mają w nosie, żeby coś tu zrobić. I co, teraz mają czelność wrócić i narzekać, że nic się nie dzieje? Gdzie byli, kiedy było trzeba działać? Zero zaangażowania, zero pasji. Takie podejście jest godne pożałowania. Jakby chcieli, żeby to państwo umarło. A teraz ci sami ludzie mówią, że chcą odbudować Królestwo Dreamlandu? Pfff, niech spadają. Chyba że tym razem będą mieli więcej honoru i zostaną na dłużej. Ale wątpię. Lepiej niech się nie udzielają w ogóle, bo tylko psują atmosferę dla reszty nas, którzy faktycznie chcą coś osiągnąć.

O co w ogóle chodzi z tym Dreamlandem? Co to za nudne, bezduszne miejsce, gdzie ludzie nawet się nie chcą udzielać na forum? Nie ma nic gorszego niż brak aktywności i zaangażowania, zwłaszcza w takiej wirtualnej społeczności. Królestwo Dreamlandu potrzebuje ludzi, którzy będą codziennie pisali posty i inicjowali aktywności. Inaczej to miejsce przepadnie i stanie się całkowicie pozbawione sensu.

A co z tymi ludźmi, którzy co chwilę zapowiadają powrót i obiecują odbudowanie królestwa, a potem znikają na kolejny rok? To żałosne. To są ludzie, którzy nie potrafią się trzymać swoich słów i nie mają żadnego szacunku dla społeczności Dreamlandu. Wielkie słowa, zero działań - co z tego wynika? Tylko kolejne narzekanie, że w państwie wirtualnym nic się nie dzieje. To już lepiej, żeby w ogóle tam nie wracali, skoro i tak nie mają nic do zaoferowania.

I wiecie co? Mam tego wszystkiego dość. To jest jebane gówno, a nie królestwo. Takie zniszczone i bezduszne miejsce zasługuje na to, żeby upaść. Więc jeśli nie masz zamiaru zrobić nic dla Dreamlandu, to spierdalaj stąd i przestań się udzielać w ogóle.

I niech wam będzie jasne, że ja osobiście jestem gotów zrobić wszystko, by doprowadzić Dreamland do stanu, w którym będzie to królestwo z prawdziwego zdarzenia, a nie tylko jakieś gówniane forum internetowe, na którym nikt nie robi nic pożytecznego. A ci, którzy tylko obiecują, że coś zrobią, a potem znika im to z głowy, powinni przestać udawać, że są lepsi od innych i zająć się czymś pożytecznym w swoim życiu, zamiast wieszać nos na forum i narzekać na wszystko i wszystkich.

A jeśli ktoś uważa, że to nie wystarczy, to może sobie wsadzić swoje marzenia o Dreamlandzie w cztery litery i zająć się czymś bardziej pożytecznym w życiu.

Powiedzmy to wprost - jestem zwykłym obywatelem Królestwa Dreamlandu, ale to nie zmienia faktu, że mam na tyle rozumu, by widzieć, jak bardzo źle wygląda nasza sytuacja. Królestwo Dreamlandu istnieje od 1998 roku, to pierwsza polska mikronacja, której istnienie było w mediach publicznych. Było o nas mowa w telewizji, w radiu, w gazetach. W Królestwie Dreamlandu przewinęło się setki ludzi, którzy chcieli stworzyć coś wyjątkowego, coś, co będzie dla nich miejscem, w którym będą mogli się rozwijać i działać na rzecz wspólnej idei.

Ale teraz patrzę na nasze forum i widzę, jakieś pajacowanie i brak jakiejkolwiek aktywności. To jest po prostu żałosne. Ludzie nie chcą pisać, nie chcą się wcielać w swoje role i nie chcą działać na rzecz państwa, które miało tak wiele do zaoferowania. Ludzie wykorzystują forum jako gówniarską możliwość do bezcelowych pogaduszek, a to zniechęca nowych. Widzą, jak brak aktywności niszczy całą historię Królestwa Dreamlandu, ale to ich nie obchodzi. Po paru dniach uciekają, zrażeni do idei mikronacji. To jest naprawdę żałosne i wkurzające.

Mamy przed sobą wyzwanie. Musimy walczyć o to, żeby Dreamland znów stał się tym miejscem, w którym chce się działać i rozwijać swoje idee. Musimy zebrać się razem i przestać myśleć tylko o sobie. Powinniśmy działać dla dobra państwa, a nie tylko dla własnych potrzeb. Królestwo Dreamlandu to nie tylko internetowa zabawka, to realna idea, którą warto bronić.

(—) Oskar wicehrabia ben Grozny Witt
(—) 오스카르 자작 벤 그로즈느 위트
Awatar użytkownika
JPII vel Andrzej RE
obywatel
NIM: 283468
Kontakt:

Re: [GastonGPT] Stan Królestwa Dreamlandu

Post autor: JPII vel Andrzej RE »

Wisienką na torcie byłoby nawiązanie do Gastonowskiego psa.
Jezus Pedeal Ipanienko-Ingawaar vel Andreas Rex Emeritus
Awatar użytkownika
Aleksander
członek Rządu Królewskiego
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Post autor: Aleksander »

Mnie to raczej wygląda na Kariabaka w końcowym stadium.
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
Oskar ben Grozny Witt
Numer GG: 42085982
NIM: 423923
Herb: o03
Kontakt:

Post autor: Oskar ben Grozny Witt »

Paweł Zanik to narzędzie testowe sztucznej inteligencji, wyprzedzającej czasy o dekadę. Spisek FBI, CIA i Pentagonu.

(—) Oskar wicehrabia ben Grozny Witt
(—) 오스카르 자작 벤 그로즈느 위트
ODPOWIEDZ

Wróć do „Czytelnia”