Debata

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Awatar użytkownika
Maciej Hergemon
przewodniczący obrad Parlamentu
NIM: 591374
Kontakt:

Re: Debata

Post autor: Maciej Hergemon »

Istotnie, tak jak już mówiłem, kwestia UNP jest dzisiaj sprawą drugorzędną, jeżeli nie trzeciorzędną dla Dreamlandu i przyznam, że pozwoliłem sobie olać ostatnią wypowiedź mojego szanownego interlokutora, bo pisanie trzech stron na ten sam, de facto zamknięty, temat, nie ma żadnego sensu i szkoda mi na to czasu.
Awatar użytkownika
Wojciech Bombina
Premier
NIM: 352373
Kontakt:

Post autor: Wojciech Bombina »

Nie ja jestem kandydatem, który swój program zdaje się budować wkoło reaktywacji tegoż niezbyt udanego tworu ;). Niemniej, dziękuję wszystkim za organizację/udział w debacie - już sam fakt, że doszło do wymiany zdań, nawet na tak oczywisty temat, stanowi pewne ożywienie.

Z przykrością dostrzegam również, że moi kontrkandydaci poprzez obłożenie cłami importowymi ziemniaków z Gellonii chcą zabić dreamlandzki przemysł parówkarski. Wyborcy powinni spróbować odpowiedzieć sobie na pytanie - czyj interes zabijają ci, którzy szkodzą eksportowi naszych parówek? Bo na pewno nie interes Dreamladu.
graf Wojciech desłetudo Bombina Maxima
Awatar użytkownika
Wojciech Bombina
Premier
Kontakt:

Kurwa, reprezentują, a nie zabijają. Telewizja jedna jak zawsze kłamie.
Awatar użytkownika
JPII vel Andrzej RE
obywatel
NIM: 283468
Kontakt:

Post autor: JPII vel Andrzej RE »

Dziękuję kandydatom na kandydata na Pierwszego Ministra za udzielenie odpowiedzi na moje pytania. Rozwiało to parę moich wątpliwości.
Jezus Pedeal Ipanienko-Ingawaar vel Andreas Rex Emeritus
Awatar użytkownika
Baldwin
urzędnik dworski
NIM: 318196
Kontakt:

Post autor: Baldwin »

Dawno nie widziałem tak dobrze przeprowadzonej debaty oraz kandydatów, którzy mają tyle do powiedzenia. Być może momentami było to już sztucznie przeciągane, niemniej merytoryka, błyskotliwość wypowiedzi, to jest coś, co w czasie zaniku dyskusji politycznych w całym mikroświecie nie zdarza się często. Tym bardziej zaskoczony jestem wynikami wyborów, które jak się okazało, zaangażowania kandydatów w debatę nie uwzględniły. Życzę powodzenia Dreamlandowi na mikronacyjnej drudze do dobrej zabawy.
Awatar użytkownika
Wojciech Bombina
Premier
Kontakt:

To miło, że są jeszcze telewidzowie, którzy doceniają polityczny kontent, zwłaszcza wobec dominacji we v-świecie kanałów, na których leci jakieś rodeo albo też część 2 Gwiezdnych Wojen.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”