"SCHWARZEWERDE" - odpryski z dyskusji
- OlaChojnacka
- NIM: 714447
- Kontakt:
(-) mgr net Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Re: "SCHWARZEWEDE"
Znowu jakieś szury wypełzły ze swych plugawych nor. Won z powrotem na obrzeża internetu ambiwalentny płciowo nerdzie.
(-) Alexander, r.s.
- OlaChojnacka
- NIM: 714447
- Kontakt:
Re: "SCHWARZEWEDE"
Ładnie się nam Pan przedstawił przed milionami słuchaczy.
(-) mgr net Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka
- Maciej Hergemon
- przewodniczący obrad Parlamentu
- NIM: 591374
- Kontakt:
Bardzo ładny rysunek wodnej (morskiej?) jaszczurki, ale dlaczego wabi się Arcyksięstwo Matlandii?OlaChojnacka pisze: ↑15 gru 2019, 04:55 A przepraszam z jakiej racji to zajmuje się moje prywatne ziemie?
-
AleksanderNovak
- NIM: 341651
- Kontakt:
Re: "SCHWARZEWERDE" - odpryski z dyskusji
Co to Arcyksiestwo Matlandi?
- Maciej Hergemon
- przewodniczący obrad Parlamentu
- NIM: 591374
- Kontakt:
Bardzo dobre pytanie.
- RIIF
- król-senior
- NIM: 747065
- Herb: herb_kd_krolRCA
- Kontakt:
Również nie wiem. Tak jak i ta jakaś tam Żulopolita... MSZ KD nie rozpoznaje jednoosobowych efemerycznych tworów sezonowych jako państwa wirtualne/mikronacje.
Robert Fryderyk, c.s, r. s., p.s., KKdrOD, KCO
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel
- NIM: 283468
- Kontakt:
A Czekan dalej bucuje jak w Sarmacji za Kefasa. Szkoda, że musi na tym cierpieć wizerunkowo Dreamland, bo od towarzysza króla mam zapewnienie, że poprawiliście piksele :)
Jezus Pedeal Ipanienko-Ingawaar vel Andreas Rex Emeritus
- RIIF
- król-senior
- NIM: 747065
- Herb: herb_kd_krolRCA
- Kontakt:
Nie wiem co tam kto poprawiał, ale mnie przyznam to ni parzy ni ziębi. Wg mnie nie ma nic takiego w przestrzeni mikronacyjnej, jako podmiot, nie wymysl Twój, co by uzasadnialo przejmowanie się tym... Także Elo.
Robert Fryderyk, c.s, r. s., p.s., KKdrOD, KCO
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel
- NIM: 283468
- Kontakt:
Elo mordeczko trzymaj się sztywniutko z fartem ziomuś!
Jezus Pedeal Ipanienko-Ingawaar vel Andreas Rex Emeritus
Ipanienko to chyba czekał, aż ktoś go przypadkiem anektuje. Tak to byśmy wszyscy zapomnieli o nim i tej jego śmieciarni mongolskiej...