Również postanowiłem spróbować swoich sił w ostatnim bastionie Polskich mikronacji.
Otrzymałem dziś obywatelstwo jako mieszkaniec na prowincji Unii Saudackiej, jeszcze poruszam się tu po omacku lecz nie jest to dla mnie jakąś specjalną trudnością.
Liczę na dobrą zabawę i pozdrawiam
Witam
- Otton van der Berg
- NIM: 108161
- Kontakt:
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Numer GG: 6042777
- NIM: 906544
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Re: Witam
Witam serdecznie,
Jako włodarz Prowincji, w której się Pan osiedlił zapraszam do częstych odwiedzin także forum, które jest poświęcone naszej małej ojczyźnie. W razie problemów, pytań proszę o kontakt.
(-) Martin książę de Joustin
Książę Zjednoczonego Księstwa
Jako włodarz Prowincji, w której się Pan osiedlił zapraszam do częstych odwiedzin także forum, które jest poświęcone naszej małej ojczyźnie. W razie problemów, pytań proszę o kontakt.
(-) Martin książę de Joustin
Książę Zjednoczonego Księstwa
- Tomasz Lerent
- Numer GG: 39342063
- NIM: 795720
- Kontakt:
- Mackenzie
- NIM: 645257
- Kontakt:
I ja serdecznie pana witam.
Jako Komes Luindoru (części składowej Unii Saudadzkiej) zachęcam do zwiedzenia Księstwa Luindoru.
Pozdrawiam,
Jako Komes Luindoru (części składowej Unii Saudadzkiej) zachęcam do zwiedzenia Księstwa Luindoru.
Pozdrawiam,
Mackenzie wicehrabina Gordon-Berg
Witam Pana w granicach Ksiestwa. Wybrał Pan już miejsce do osiedlenia?
/-/ sir Tomasz von Petrowitz
/-/ sir Tomasz von Petrowitz
- Otton van der Berg
- NIM: 108161
- Kontakt:
Jeszcze nie, zastanawiam się nad pierwszymi krokami tutaj i podjęciem jakiejś pracy by zacząć zarabiać i w końcu wynająć/kupić mieszkanie