Naprawdę nie sądzę.
Ja również, chociaż tak zresztą nie mam jakiejś chęci, by dzielić się taką wiedzą.Karolina Aleksandra pisze: ↑21 sty 2019, 12:57 Zaznaczę tylko, że nie zdążyłam wziąć udziału w ankiecie
Naprawdę nie sądzę.
Ja również, chociaż tak zresztą nie mam jakiejś chęci, by dzielić się taką wiedzą.Karolina Aleksandra pisze: ↑21 sty 2019, 12:57 Zaznaczę tylko, że nie zdążyłam wziąć udziału w ankiecie
Bo by się wydało, żeście z Sarmacji? ;) BP, MSPANC drogi Florianie!Florian von Stettin pisze: ↑21 sty 2019, 15:54 Ja również, chociaż tak zresztą nie mam jakiejś chęci, by dzielić się taką wiedzą.
No widzisz, a jednak nie. Bezpośrednio przed przybyciem do Dreamlandu w czerwcu 2015 roku od dłuższego nie działałem w Wandystanie. W ogóle, w ciągu swojego niemal pięcioletniego pobytu w mikronacjach, na aktywnej działalności w Wandystanie spędziłem bodajże cztery miesiące, więc jeśli szukasz zatwardziałych Wandusów niszczących "twój" Dreamland, to obawiam się, że niestety szukasz ich pod niewłaściwym adresem. Natomiast łowcom czerwonych czarownic chętnie wskażę lepszy - Robert von Thorn udzielał się w Wandystanie dłużej ode mnie. ;)Z Wandystanu przybyła więcej niż jedna osoba (na pewno Ipanienko i Ingawaar)

Torkan Ingawaar pisze: ↑21 sty 2019, 18:09 Ojej, a dlaczego usunął Pan tę popierdółkę z wiadomości wyżej? Dobrze, że nie jest Pan w Królestwie nikim ważnym, bo mogłoby to zostać negatywnie odebrane przez naszych wandejskich sojuszników.
A gdzie konkretnie?Torkan Ingawaar pisze: ↑21 sty 2019, 17:57 No widzisz, a jednak nie. Bezpośrednio przed przybyciem do Dreamlandu w czerwcu 2015 roku od dłuższego nie działałem w Wandystanie.

Ile było tych mikronacji przed Dreamlandem?Torkan Ingawaar pisze: ↑31 sty 2019, 09:38Przepraszam, umknęło mi wcześniej Pana pytanie. Nie pamiętam, czy wiosną 2015 roku nie robiłem sobie przerwy od mikroświata, ale wydaje mi się, że jakoś w tamtych okolicach uczestniczyłem wraz z JKM Patrykiem Labackim w próbie reaktywacji Natanii, jak się wkrótce okazało - nieudanej. Nie jestem też pewien, czy nie posiadałem również wówczas obywatelstwa bialeńskiego - działałem tam przejściowo, próbując tworzyć ruch komunistyczny. Chyba nawet dostałem się do tamtejszego parlamentu.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość