Tak, jestem tutaj nowy...
-
Marcel von Chacha
- NIM:
Tak, jestem tutaj nowy...
Nie wiem, co się piszę w takich przypadkach, ale wypadałoby się przywitać na początek. Otrzymałem namiary do tego miejsca od mojego kumpla, Gastona tutaj występującego od jakiegoś czasu i ostrzegał mnie, że trzeba być tu grzecznym. Nie wiem dużo o mikronacjach i w sumie nie wiem, czy ta wiedza jest do czegoś potrzebna. Jeżeli jest, to proszę o oświecenie. :)
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Re: Tak, jestem tutaj nowy...
Dzień dobry. Widać nie znamy tego samego Gastona.
(-) Daniel von Witt
(-) Daniel von Witt
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel
- NIM: 283468
- Kontakt:
To Gaston ma kumpli? xD
A tak w ogóle to gitara siema.
A tak w ogóle to gitara siema.
Jezus Pedeal Ipanienko-Ingawaar vel Andreas Rex Emeritus
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Tradycyjnie zapytałbym: Czyim jesteście klonem, ale po tej autopucce jest to niepotrzebne.
(-) Alexander, r.s.
- Karolina Aleksandra
- król-senior
- NIM: 430209
- Herb: k14
- Kontakt:
Witamy w Królestwie. Wychylę kubek grzanego wina za Pana. Powodzenia ze zgłębianiem specyfiki naszego kraju i odnalezieniem się tutaj. W razie pytań lub problemów, zapraszam do mnie.
(—) Karolina Aleksandra
(—) Karolina Aleksandra
- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Witam serdecznie.
Ma Ekscelencja pomysł na siebie czy coś doradzić?
Pozdrawiam
Ma Ekscelencja pomysł na siebie czy coś doradzić?
Pozdrawiam
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
Coś czuję, że od ekscelencji usłyszymy nad ranem ;)
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: ↑13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Cieszę się, że ktoś podziela moje przeczucia co do naszego gościa :Dmatmax pisze:Coś czuję, że od ekscelencji usłyszymy nad ranem ;)
(-) Daniel von Witt
- Torkan Ingawaar
- obywatel
- NIM: 156339
- Kontakt:
Czekan został księciem, tow. Radziecki Scholandczykiem, a Karbi kumplem Senancoura. Przez to mentalne spedalenie świat stanął na głowie.
(–) Torkan Ingawaar (ᑐᕐᑳᓐ ᐃᖓᕚᕐ)

- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Dobra, chciałem chociaż zgrywać pozory, ale też stawiam na karbiego.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores

Książę Flores
-
Marcel von Chacha
- NIM:
W sumie, to przyszedłem sobie tutaj i nie wiem dlaczego. Cieszy mnie jednak fakt, że już zostały uruchomione zakłady bukmacherskie i dziękuję za tak miłe powitanie, bo żem się nie spodziewał dużego odzewu. Gaston mi opowiadał, że ogólnie tutejsza aktywność członków oraz, bez urazy, członkiń, tego przybytku dreamlandzkiego jest godna pożałowania zamieszkania w tych stronach. Cokolwiek znaczy "zamieszkać" w sferze mikronacji...
Dlatego nie ukrywam, że odczuwam totalny brak na v-siebie, ale to pewnie ta nowość płynąca z nurtem mikronacji, która dobiła właśnie do brzegu w swej łajbie oblepionej glonami i innymi paciorkowcami łatwymi do pomylenia z różańcem i klękaniem przed ich ołtarzem. :D
Dlatego nie ukrywam, że odczuwam totalny brak na v-siebie, ale to pewnie ta nowość płynąca z nurtem mikronacji, która dobiła właśnie do brzegu w swej łajbie oblepionej glonami i innymi paciorkowcami łatwymi do pomylenia z różańcem i klękaniem przed ich ołtarzem. :D
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel
- Kontakt:
Dawno nie czytałem postów usłanych karbizmami <3 Witaj w domu, Areczku!
- Torkan Ingawaar
- obywatel
- Kontakt:
Możemy go już ewaporować, czy chcemy jeszcze trochę zabawy w safari?

- Aleksander
- Kontakt:
Safari? W safari są lwy i inne groźne zwierzęta. Ja to raczej sytuuję w kategoriach kobiety z brodą, czyli estetyka wybitnie cyrkowa. Ale tak. Chcemy jeszcze trochę rozrywki.
(-) Alexander, r.s.
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel
- Kontakt:
Bez Arka Karbiaka Dreamland jest niekompletny. Dobrze, że wrócił!
-
Marcel von Chacha
- NIM:
Aż tak Szanownego ciągnie do oparów? Dlaczego mnie to nie dziwi? :Dᑐᕐᑳᓐ ᐃᖓᕚᕐ pisze:Możemy go już ewaporować, czy chcemy jeszcze trochę zabawy w safari?
- Karolina Aleksandra
- król-senior
- NIM: 430209
- Herb: k14
- Kontakt:
ᑐᕐᑳᓐ ᐃᖓᕚᕐ pisze:Możemy go już ewaporować, czy chcemy jeszcze trochę zabawy w safari?
Przyznaję się. Skiepściłam. Ewaporację można zastosować maksymalnie 24h po rejestracji. Usunąć z forum można tylko osoby niebędące mieszkańcami. Do tego Pan von Chacha pojawił się w CRM-ie, co mnie zmyliło pierwotnie co do jego tożsamości.
Wprawdzie Paweł Zanik jest w Dreamlandzie persona non grata, ale nie mamy na to odpowiednich przepisów i zaraz znowu ktoś zarzuci dostosowywanie prawa do precedensów ;) Na szczęście w SK toczy się proces, który ma spore szanse na to, aby zakończyć się wyrokiem, który ostatecznie ureguluje kwestię egzystencji Pana Zanika w Dreamlandzie.
Do tej pory być może nowa inkarnacja Pawła Zanika udowodni nam, że warto mu zaufać i że można jeszcze fajnie się z nim bawić w mikronacje. No i może Kaufman do nas zajrzy.
(—) Karolina Aleksandra
- Aleksander
- Kontakt:
Nie mamy odpowiednich przepisów do czego? Do wykonania tamtej decyzji? To nie jest kwestia wydania decyzji w tej samej sprawie, bo rzecz jest już prawomocnie osądzona. To jest kwestia jej wykonania, gdyż w dalszym ciągu skierowana jest do tej samej osoby, niezależnie od tego, jakimi danymi zamierza się u nas posługiwać.Karolina Aleksandra pisze:Wprawdzie Paweł Zanik jest w Dreamlandzie persona non grata, ale nie mamy na to odpowiednich przepisów i zaraz znowu ktoś zarzuci dostosowywanie prawa do precedensów ;)
(-) Alexander, r.s.
-
Marcel von Chacha
- NIM:
Ogólnie to baw się Pan dobrze, ale wiedz, że w każdym momencie przyjdą po Pana smutni panowie i Pana odstrzelą. :D :D :DWprawdzie Paweł Zanik jest w Dreamlandzie persona non grata, ale nie mamy na to odpowiednich przepisów i zaraz znowu ktoś zarzuci dostosowywanie prawa do precedensów ;) Na szczęście w SK toczy się proces, który ma spore szanse na to, aby zakończyć się wyrokiem, który ostatecznie ureguluje kwestię egzystencji Pana Zanika w Dreamlandzie.
Do tej pory być może nowa inkarnacja Pawła Zanika udowodni nam, że warto mu zaufać i że można jeszcze fajnie się z nim bawić w mikronacje. No i może Kaufman do nas zajrzy.
Nie żebym miał coś wspólnego z jakimś Pawłem Zanikiem, ale wcale się nie dziwię, że on się tak zachowywał skoro miał do czynienia z ludźmi z deprechą wyczuwalną na podstawie tego co piszą i jakie czynności administracyjno-prawne wykonują. :P
Szkoda, że psychiatrzy i psychologowie nie są refundowani przez NFZ (albo są i są zbyt długie kolejki) albo niektórych po prostu nie stać na prywatną wizytę. :D
- Torkan Ingawaar
- obywatel
- Kontakt:
Taka dobra rada, Karbi: ogranicz - najlepiej do zera - użycie emotikon ":D" oraz ":P", bo to jeden z ważniejszych wyznaczników służących do rozpoznawania Twoich klonów.