Zawiadomienie

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Awatar użytkownika
Tomasz Lerent
Numer GG: 39342063
NIM: 795720
Kontakt:

Zawiadomienie

Post autor: Tomasz Lerent »

Wszyscy Obywatele Dreamlandu!

Z ogromnym szczęściem informuję ,że właśnie Mackie tzn. Mackenzi Gordon - Allen przyjęła moje oświadczyny! Będzie to pierwszy ślub od wielu lat na ziemiach Królestwa.
Jestem niezwykle szczęśliwy ,że mogę wam o tym powiedzieć, niedługo wielkie wesele!
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Re: Zawiadomienie

Post autor: Daniel von Witt »

Wasza Ekscelencjo! Moje gratulacje :D Szczęścia życzę narzeczonym!

(-) Daniło de la Vega
Awatar użytkownika
Edward Ebruz
obywatel
Numer GG: 8606140
NIM: 873817
Kontakt:

Post autor: Edward Ebruz »

Gratuluję, tylko co na to wszystko aktualny mąż p. Mackenzie Gordon Allen - p. Rodney Allen? Osobiście nie mam nic przeciwko poliandrii, ale to byłby chyba pierwszy taki przypadek w historii mikronacji. Swego czasu próbowano zalegalizować tego rodzaju praktyki w odległej Samundzie (mikronacja symulująca życie w afrykańskim buszu), ale skończyło się jakąś awanturą (uprzywilejowano w ten sposób mężczyzn, ale już nie kobiety, a że w całej ówczesnej Samundzie aktywne były w zasadzie dwie lub trzy kobiety i maksymalnie do dwóch mężczyzn, doszło do pewnych tarć natury socjobiologicznej).

Zaznaczam, że pytam z czystej ciekawości i w żadnej mierze nie chcę komplikować wzajemnych stosunków państwa Lerentów (in spe). Po prostu w ostatnim miesiącu po raz czwarty słyszę o mężu lub kandydacie na męża Pani Gordon-Allen, a że sprawie za każdym razem nadaje się charakter publiczny, zacząłem dla porządku wszystko notować w podręcznym kajecie i trochę się w tym wszystkim jednak pogubiłem.

Przy okazji - na forum Wirtualnych Stanów Zjednoczonych przeczytałem dzisiaj, że p. M. Gordon-Allen została "postrzelona w klatkę piersiową", zaś władzę w kraju przejął jej syn - Frank Gordon. Czy wobec tego zagrożona jest data ślubu?
Edward J. Ebruz, r.s.
Awatar użytkownika
Mackenzie
NIM: 645257
Kontakt:

Post autor: Mackenzie »

No tak prawda, miałam męża ale on już nie żyje. Zmarł na realiozę.

Co do "postrzelenia" to swoistego rodzaju próba, ponieważ mój syn ma przejąć V-USA,
a ja bardziej skupię się na Dreamlandzie.

A co do daty ślubu, to jeszcze jej nie ma, planujemy pobrać się we wrześniu.
Mackenzie wicehrabina Gordon-Berg
Awatar użytkownika
KacperDeBour
NIM: 431344
Kontakt:

Post autor: KacperDeBour »

Witaj.........Tato
Awatar użytkownika
Pavel Svoboda
król-senior
Numer GG: 1935862
NIM: 509280
Kontakt:

Post autor: Pavel Svoboda »

Jacques de Brolle pisze:Przy okazji - na forum Wirtualnych Stanów Zjednoczonych przeczytałem dzisiaj, że p. M. Gordon-Allen została "postrzelona w klatkę piersiową", zaś władzę w kraju przejął jej syn - Frank Gordon. Czy wobec tego zagrożona jest data ślubu?
Wirtualne Stany Zjednoczone?! :o Czy to aby te same Wirtualne Stany Zjednoczone co te Wiktora Krauze hen z 2003 roku? To chyba niemożliwe że to państwo przetrwało do dziś? Na stronie niestety nie mogłem sprawdzić, bo 'trwają prace na serwerze' i stron nie ma.
(-) Pavel Svoboda, r.s.
Awatar użytkownika
Shakur
NIM: 330454
Kontakt:

Post autor: Shakur »

Pavel Svoboda pisze:Wirtualne Stany Zjednoczone?! :o Czy to aby te same Wirtualne Stany Zjednoczone co te Wiktora Krauze hen z 2003 roku? To chyba niemożliwe że to państwo przetrwało do dziś? Na stronie niestety nie mogłem sprawdzić, bo 'trwają prace na serwerze' i stron nie ma.
Pamiętam ten twór doskonale. Nawet szantażować mnie próbowali żebym szpiegował w Dreamlandzie dla nich.
Wiktorowi Krauze czkawką się to odbiło.
prof. econ. net. hrabia Shakur
Awatar użytkownika
McMelkor
NIM:
Kontakt:

Post autor: McMelkor »

Pavel Svoboda pisze:
Jacques de Brolle pisze:Przy okazji - na forum Wirtualnych Stanów Zjednoczonych przeczytałem dzisiaj, że p. M. Gordon-Allen została "postrzelona w klatkę piersiową", zaś władzę w kraju przejął jej syn - Frank Gordon. Czy wobec tego zagrożona jest data ślubu?
Wirtualne Stany Zjednoczone?! :o Czy to aby te same Wirtualne Stany Zjednoczone co te Wiktora Krauze hen z 2003 roku? To chyba niemożliwe że to państwo przetrwało do dziś? Na stronie niestety nie mogłem sprawdzić, bo 'trwają prace na serwerze' i stron nie ma.
Nie, nie przetrwały tak długo. To państwo powstało raczej bez związku z nimi, choć nie wiem (może pani Gordon się wypowie), czy twórcy wiedzieli o dawnych WSZ - raczej nie. Państwo Krauzego upadło kilka lat temu, na pewno przed moim przybyciem do Mikroświata (2006 r.).

Z artykułu na Micropedii wnioskuję, że drugie WSZ również już nie istnieją - upadły dziś.
᚛ᚄᚔᚋᚑᚅ ᚋᚐᚉ ᚋᚓᚂᚉᚑᚏ᚜
http://elderland.dreamland.net.pl/serwis/
Awatar użytkownika
Mackenzie
NIM: 645257
Kontakt:

Post autor: Mackenzie »

Tak dokładnie WSZ już nie istnieją. Forum i strona została zniszczona przez moją dawną córkę, Uzurpatorkę Stacy Duff-Gordon-Allen. Proszę oto artykuł na mikropedii http://micropedia.wikia.com/wiki/Wirtua ... jednoczone. Chciałabym, jeśli można, nie wracać do tematu WSZ ponieważ chcę bardziej skupić się na Dreamlandzie.
Dziękuję,
Mackenzie wicehrabina Gordon-Berg
Edek
Numer GG: 5885354
NIM: 775682
Kontakt:

Post autor: Edek »

Upadające imperium, miłość, niewdzięczna córka, władza i afera szpiegowska w tle.. Jak w dobrym serialu:).

Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać.
(-) hr. Etherard de Godwin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”