Wasze Królewskie Wysokości!
Wasze Ekscelencje!
Szanowni Dreamlandczycy!
Mam zaszczyt reprezentować Monarchię Austro-Węgierską jako Ambasador przy Jego Królewskiej Mości Arturze I Piotrze.
Jest mi niezmiernie miło, że jako ambasador zostałem oddelegowany akurat do Dreamlandu. Zawsze uważałem tę mikronację za niezwykle aktywną i otwartą na Mikroświat (co widać chociażby na samym dreamlandzkim forum). Zgodnie z moją funkcją (ale także i prywatnie
Zostałem akredytowany już ponad tydzień temu, i przez ten czas w miarę możliwości śledziłem wydarzenia w Dreamlandzie, jednakże dopiero dzisiaj mam przyjemność przywitać się ze Wszystkimi.
Zrobiłbym to oczywiście wcześniej, gdyby nie wyjątkowo ciężki przypadek "realiozy". Już na wstępie będę musiał Państwa przeprosić, ale przez następny tydzień będę znów niedostępny i nieaktywny, i to niestety permanentnie. Jednakże przez cały następny miesiąc postaram się nadrobić te kilka straconych dni
Moim osobistym celem (oczywiście poza oficjalnym reprezentowaniem Monarchii) będzie aktywne uczestnictwo w życiu Dreamlandu. Oczywiście nie śmiałbym wtrącać się w sprawy Dreamlandczyków, ale myślę, że nie obrażą się Państwo, jeżeli raz na jakiś czas nieśmiało wezmę udział w dyskusji
Tym jakże optymistycznym akcentem zakończę powitanie. Jeszcze raz (tym razem publicznie) dziękuję JKM za okazanie mi zaufania i liczę na owocną wspołpracę
Pozdrawiam serdecznie