Surmala

Miejsce spotkań i rozmów
Awatar użytkownika
Bager
NIM: 176747
Kontakt:

Surmala

Post autor: Bager »

Co takiego złego uczyniła Surmala by ukarać ją taką stroną? Nie wiele lepiej wyglądały strony Furlandii w 2003 roku... Masakra : | Powiesić i wychłostać ; )
hmmm... diuk Bager?
Awatar użytkownika
Tomasz Lerent
Numer GG: 39342063
NIM: 795720
Kontakt:

Re: Surmala

Post autor: Tomasz Lerent »

Mam pan rację , strona Surmenii rzeczywiście nie jest za ciekawa.
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Awatar użytkownika
Shakur
NIM: 330454
Kontakt:

Post autor: Shakur »

Co takiego złego uczyniła Surmala by ukarać ją taką stroną? Nie wiele lepiej wyglądały strony Furlandii w 2003 roku... Masakra : | Powiesić i wychłostać ; )
Bager! Chyba diuku! Gdzieś ty kopał? :D
W jakiej kolejności te kary? Martwię się o naszego Namiestnika...
prof. econ. net. hrabia Shakur
Awatar użytkownika
Bager
NIM: 176747
Kontakt:

Post autor: Bager »

Aj, stary jestem i takie rzeczy pamiętam : |

Co do wymierzania kar to ja jak najbardziej mogę je wymierzać : ) i niech Namiestnik już ucieka, ja szybko biegam ; ) heheh

Ale tak ogólnie takie zmiany stron, z czegoś co było ładne i funkcjonalne na taki "badziew" powinny być zabronione...! Nie dość, że KD w rozsypce (zamknąć i zrobić skansen?) to jeszcze odstrasza się ludzi stronami z epoki kamienia łupanego. Masakra.
hmmm... diuk Bager?
Awatar użytkownika
Tomasz Lerent
Kontakt:

Miejmy nadzieję ,że namiestnik weźmie sobie te słowa do serca :twisted:
Poseł XX kadencji
Awatar użytkownika
Gregory de Corylus
Numer GG: 4944940
NIM: 696920
Kontakt:

Post autor: Gregory de Corylus »

Ja tez szybko biegam, ale nie zamierzam uciekać. Proponuje najpierw powiesić - będzie dla mnie lepiej.

Aktualne strona "Surmenii"(?) istnieje juz dosyć długo i dopiero teraz raczyli Panowie zauważyć że jest "masakryczna"? Trzeba było od razu po pojawieniu się strony dać znać co jest nie tak co zmienić albo najlepiej samemu się tym zająć.
Nie wiem jak wyglądały strony w 2003 roku, ale wierze że lepiej niż te aktualne.

Ja jestem z epoki kamienia łupanego, ale wole strone aktualną - taki "badziew", niż coś co niby było funkcjonalne. Pan Bager chyba właśnie ostatnio był na stronie Surmali w 2003 roku.

Ale tak ogólnie... wiem że nic ostatnio nie zrobiłem dlatego przyjmuje na klate całe niepowodzenie Dreamlandu... powieśić i wychłostać.. (albo odwrotnie)
Gregory hrabia de Corylus
Awatar użytkownika
Shakur
NIM: 330454
Kontakt:

Post autor: Shakur »

Aktualne strona "Surmenii"(?) istnieje juz dosyć długo i dopiero teraz raczyli Panowie zauważyć że jest "masakryczna"?
Mnie tam się podoba. Lepszej bym nie zrobił :)

Ale tak ogólnie... wiem że nic ostatnio nie zrobiłem dlatego przyjmuje na klate całe niepowodzenie Dreamlandu... powieśić i wychłostać.. (albo odwrotnie)
Przed chłostaniem proponowałbym coś na plecy zaaplikować żeby mniej bolało. Hmm może Bagiego? :D
prof. econ. net. hrabia Shakur
Awatar użytkownika
Tomasz Lerent
Kontakt:

Aktualne strona "Surmenii"(?) istnieje juz dosyć długo i dopiero teraz raczyli Panowie zauważyć że jest "masakryczna"?
Rzeczywiście. Ale piękna nie jest i to musi pan przyznać. Ale po stworzeniu "wolnego związku prowincji" te strony nie mają już jakiegokolwiek znaczenia.
Poseł XX kadencji
Awatar użytkownika
Marcin Mikołaj
król-senior
Numer GG: 6042777
NIM: 906544
Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
Kontakt:

Post autor: Marcin Mikołaj »

Witam serdecznie,

Raczy Pan wybaczyć, ale Wolny Związek Prowincji, to nadal wony związek Prowincji, oficjalną częścią Królestwa jest każdy podmiot wchodzący w skład "związku", więc strona Księstwa ma znaczenie.

Pozdrawiam,
(-) Martin markiz de Joustin
Książę Zjednoczonego Księstwa
Obrazek
Awatar użytkownika
Tomasz Lerent
Kontakt:

Raczy Pan wybaczyć, ale Wolny Związek Prowincji, to nadal wony związek Prowincji, oficjalną częścią Królestwa jest każdy podmiot wchodzący w skład "związku", więc strona Księstwa ma znaczenie.
Wydawało mi się ,że "wolny związek prowincji" ma swoją nową stronę.
Poseł XX kadencji
Awatar użytkownika
Marcin Mikołaj
król-senior
Numer GG: 6042777
NIM: 906544
Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
Kontakt:

Post autor: Marcin Mikołaj »

Witam,

Nawet jeżeli będzie mieć nową stronę to nadal podstawą są indywidualne serwisy poszczególnych części składowych Królestwa Dreamlandu - przynajmniej w moim przekonaniu tak winno być, wszak to nie Wolny Związek, a dana Prowincja jest podstawą działania.

(-) Martin markiz de Joustin
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Pogaduszki”