Surmala
Surmala
Co takiego złego uczyniła Surmala by ukarać ją taką stroną? Nie wiele lepiej wyglądały strony Furlandii w 2003 roku... Masakra : | Powiesić i wychłostać ; )
hmmm... diuk Bager?
- Tomasz Lerent
- Numer GG: 39342063
- NIM: 795720
- Kontakt:
Re: Surmala
Mam pan rację , strona Surmenii rzeczywiście nie jest za ciekawa.
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Poseł XX kadencji
Bager! Chyba diuku! Gdzieś ty kopał?Co takiego złego uczyniła Surmala by ukarać ją taką stroną? Nie wiele lepiej wyglądały strony Furlandii w 2003 roku... Masakra : | Powiesić i wychłostać ; )
W jakiej kolejności te kary? Martwię się o naszego Namiestnika...
prof. econ. net. hrabia Shakur
Aj, stary jestem i takie rzeczy pamiętam : |
Co do wymierzania kar to ja jak najbardziej mogę je wymierzać : ) i niech Namiestnik już ucieka, ja szybko biegam ; ) heheh
Ale tak ogólnie takie zmiany stron, z czegoś co było ładne i funkcjonalne na taki "badziew" powinny być zabronione...! Nie dość, że KD w rozsypce (zamknąć i zrobić skansen?) to jeszcze odstrasza się ludzi stronami z epoki kamienia łupanego. Masakra.
Co do wymierzania kar to ja jak najbardziej mogę je wymierzać : ) i niech Namiestnik już ucieka, ja szybko biegam ; ) heheh
Ale tak ogólnie takie zmiany stron, z czegoś co było ładne i funkcjonalne na taki "badziew" powinny być zabronione...! Nie dość, że KD w rozsypce (zamknąć i zrobić skansen?) to jeszcze odstrasza się ludzi stronami z epoki kamienia łupanego. Masakra.
hmmm... diuk Bager?
- Tomasz Lerent
- Kontakt:
Miejmy nadzieję ,że namiestnik weźmie sobie te słowa do serca 
Poseł XX kadencji
Poseł XX kadencji
- Gregory de Corylus
- Numer GG: 4944940
- NIM: 696920
- Kontakt:
Ja tez szybko biegam, ale nie zamierzam uciekać. Proponuje najpierw powiesić - będzie dla mnie lepiej.
Aktualne strona "Surmenii"(?) istnieje juz dosyć długo i dopiero teraz raczyli Panowie zauważyć że jest "masakryczna"? Trzeba było od razu po pojawieniu się strony dać znać co jest nie tak co zmienić albo najlepiej samemu się tym zająć.
Nie wiem jak wyglądały strony w 2003 roku, ale wierze że lepiej niż te aktualne.
Ja jestem z epoki kamienia łupanego, ale wole strone aktualną - taki "badziew", niż coś co niby było funkcjonalne. Pan Bager chyba właśnie ostatnio był na stronie Surmali w 2003 roku.
Ale tak ogólnie... wiem że nic ostatnio nie zrobiłem dlatego przyjmuje na klate całe niepowodzenie Dreamlandu... powieśić i wychłostać.. (albo odwrotnie)
Aktualne strona "Surmenii"(?) istnieje juz dosyć długo i dopiero teraz raczyli Panowie zauważyć że jest "masakryczna"? Trzeba było od razu po pojawieniu się strony dać znać co jest nie tak co zmienić albo najlepiej samemu się tym zająć.
Nie wiem jak wyglądały strony w 2003 roku, ale wierze że lepiej niż te aktualne.
Ja jestem z epoki kamienia łupanego, ale wole strone aktualną - taki "badziew", niż coś co niby było funkcjonalne. Pan Bager chyba właśnie ostatnio był na stronie Surmali w 2003 roku.
Ale tak ogólnie... wiem że nic ostatnio nie zrobiłem dlatego przyjmuje na klate całe niepowodzenie Dreamlandu... powieśić i wychłostać.. (albo odwrotnie)
Gregory hrabia de Corylus
Mnie tam się podoba. Lepszej bym nie zrobiłAktualne strona "Surmenii"(?) istnieje juz dosyć długo i dopiero teraz raczyli Panowie zauważyć że jest "masakryczna"?
Przed chłostaniem proponowałbym coś na plecy zaaplikować żeby mniej bolało. Hmm może Bagiego?Ale tak ogólnie... wiem że nic ostatnio nie zrobiłem dlatego przyjmuje na klate całe niepowodzenie Dreamlandu... powieśić i wychłostać.. (albo odwrotnie)
prof. econ. net. hrabia Shakur
- Tomasz Lerent
- Kontakt:
Rzeczywiście. Ale piękna nie jest i to musi pan przyznać. Ale po stworzeniu "wolnego związku prowincji" te strony nie mają już jakiegokolwiek znaczenia.Aktualne strona "Surmenii"(?) istnieje juz dosyć długo i dopiero teraz raczyli Panowie zauważyć że jest "masakryczna"?
Poseł XX kadencji
Poseł XX kadencji
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Numer GG: 6042777
- NIM: 906544
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Witam serdecznie,
Raczy Pan wybaczyć, ale Wolny Związek Prowincji, to nadal wony związek Prowincji, oficjalną częścią Królestwa jest każdy podmiot wchodzący w skład "związku", więc strona Księstwa ma znaczenie.
Pozdrawiam,
(-) Martin markiz de Joustin
Książę Zjednoczonego Księstwa
Raczy Pan wybaczyć, ale Wolny Związek Prowincji, to nadal wony związek Prowincji, oficjalną częścią Królestwa jest każdy podmiot wchodzący w skład "związku", więc strona Księstwa ma znaczenie.
Pozdrawiam,
Książę Zjednoczonego Księstwa
- Tomasz Lerent
- Kontakt:
Wydawało mi się ,że "wolny związek prowincji" ma swoją nową stronę.Raczy Pan wybaczyć, ale Wolny Związek Prowincji, to nadal wony związek Prowincji, oficjalną częścią Królestwa jest każdy podmiot wchodzący w skład "związku", więc strona Księstwa ma znaczenie.
Poseł XX kadencji
Poseł XX kadencji
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Numer GG: 6042777
- NIM: 906544
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Witam,
Nawet jeżeli będzie mieć nową stronę to nadal podstawą są indywidualne serwisy poszczególnych części składowych Królestwa Dreamlandu - przynajmniej w moim przekonaniu tak winno być, wszak to nie Wolny Związek, a dana Prowincja jest podstawą działania.
Nawet jeżeli będzie mieć nową stronę to nadal podstawą są indywidualne serwisy poszczególnych części składowych Królestwa Dreamlandu - przynajmniej w moim przekonaniu tak winno być, wszak to nie Wolny Związek, a dana Prowincja jest podstawą działania.