Czy się pokajają?
- Gaston de Senancour
- Numer GG: 59036457
- NIM: 312584
- Kontakt:
Czy się pokajają?
Właśnie. Król Hasselandu apeluje o pokój.
[x] Gaston de Senancour / Lider Frakcji Radykalnej
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Re: Czy się pokajają?
Dać mu jobla!
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
- Gaston de Senancour
- Kontakt:
Czy jednak i my nie stanowimy "zagrożenia dla pokoju"? I wszystko, co się rusza, łączy lub dzieli? Oczywiście o ile nie chodzi o łączenie się z Hasselandem.
Szanowni obywatele mikronacji! Ekscelencje Monarchowie i Prezydenci, Kanclerze i Premierzy, Ministrowie, senatorowie, posłowie i deputowani!
MÓJ POKÓJ JEST ZAGROŻONY!
Moja mama oświadczyła:
POKÓJ JEST MOIM WŁASNYM DOBREM I NIE POZWÓLMY GO MI ODEBRAĆ!
MÓJ POKÓJ JEST ZAGROŻONY!
Moja mama oświadczyła:
Pod tymi pięknymi słowami o "bratniej pomocy" kryje się zapowiedź domowej agresji! Nie dopuśćmy do rozpętania córkobójczej wojny! Nie pozwólmy na to, by mama zaatakowała mnie!Mrs. Goldman zastrzega, że w razie nieznalezienia roboty i niezaniechania opierdalania się przez Shillary Goldman-Sachs, władze domu wprowadzą do pokoju Shillary ojca celem tego żeby znalazła sobie pracę albo się wyniosła.
POKÓJ JEST MOIM WŁASNYM DOBREM I NIE POZWÓLMY GO MI ODEBRAĆ!
Czemu Bialenia bawi się z tymi całymi Brodriami i Hasselandami? To słabi kompani do zabaw i zabawki jakieś biedne...
(-) Arons Jesse Oliver
Minister Kultury
Minister Kultury
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Pamiętajcie, by v-odbiorniki telewizyjne dzisiaj o 12:00 włączyć na kanały hasselandzkie. Będzie transmisja Urbi et Orbi w wykonaniu papieża pokoju Kościńskiego. I weźmy to sobie do serc!
(-) Daniel ax. von Witt
(-) Daniel ax. von Witt
-
Maciej Kamiński
- NIM:
- Kontakt:
Odpowiadając równie dopasowanym do sytuacji komentarzem - bo Bialenii wolno.Jesse pisze:Czemu Bialenia bawi się z tymi całymi Brodriami i Hasselandami? To słabi kompani do zabaw i zabawki jakieś biedne...
Bialeńczyk od urodzenia.
- Gaston de Senancour
- Kontakt:
Maciej Kamiński pisze:Odpowiadając równie dopasowanym do sytuacji komentarzem - bo Bialenii wolno.
Nie tylko wolno, ale może nawet i bardziej pasuje. W końcu wykarmiliście i odzialiście Brodrię, to teraz możecie oczekiwać oddania co najmniej jednej nerki.
Ciekaw jestem rozwoju wydarzeń na linii Hasseland-Brodria-Bialenia. Teoretycznie bliżej nam do Bialenii, ale ta odpłynęła w czułe objęcia nawet nie tyle Sarmacji, co RCA. Odprawcie szczurka, a zgrillujemy wam kogo trzeba. To chyba uczciwy układ w tym przestępczym makroświatku, jakim de facto są stosunki międzynarodowe?
Ciekaw jestem rozwoju wydarzeń na linii Hasseland-Brodria-Bialenia. Teoretycznie bliżej nam do Bialenii, ale ta odpłynęła w czułe objęcia nawet nie tyle Sarmacji, co RCA. Odprawcie szczurka, a zgrillujemy wam kogo trzeba. To chyba uczciwy układ w tym przestępczym makroświatku, jakim de facto są stosunki międzynarodowe?
- Jute-Lise Stormark
- NIM: 819470
- Kontakt:
Bardzo fajna ta mama ;] Samopoczucie, dopytam, jak u żaby Pepe?Shillary Goldman-Sachs pisze:Mrs. Goldman zastrzega, że w razie nieznalezienia roboty i niezaniechania opierdalania się przez Shillary Goldman-Sachs, władze domu wprowadzą do pokoju Shillary ojca celem tego żeby znalazła sobie pracę albo się wyniosła.
lady Jute-Lise Stormark