O, teraz do mnie doszło, że mamy w KD prawdziwego scouta!Bartosz Lenczowski pisze:Londyn nie jest blisko, ale bylem już przydzielany na mecze w Leeds wiec mam nadzieje że dostane kolejne
Codzienność
- Paweł Erwin
- Numer GG: 1883539
- NIM: 338711
- Kontakt:
Re: Codzienność
/-/ Paweł Erwin diuk de Archien-Liberi
-
Bartosz Lenczowski
- Numer GG: 2489317
- NIM:
- Kontakt:
Tak się składa, że pracuje dla konkurencji FMa i to tej, ktora historycznie powiazana jest z SI Games i do tego nie wytoczyla dzial konkurencji na PC w tym roku ;(Paweł Erwin pisze:O, teraz do mnie doszło, że mamy w KD prawdziwego scouta!Bartosz Lenczowski pisze:Londyn nie jest blisko, ale bylem już przydzielany na mecze w Leeds wiec mam nadzieje że dostane kolejnePozdrowienia od maniaka Football Managera xD
(-) Bartosz Lenczowski

- Paweł Erwin
- Kontakt:
Dla tych zdrajców z Championship Managera?Bartosz Lenczowski pisze:Tak się składa, że pracuje dla konkurencji FMa i to tej, ktora historycznie powiazana jest z SI Games i do tego nie wytoczyla dzial konkurencji na PC w tym roku ;(Paweł Erwin pisze:O, teraz do mnie doszło, że mamy w KD prawdziwego scouta!Bartosz Lenczowski pisze:Londyn nie jest blisko, ale bylem już przydzielany na mecze w Leeds wiec mam nadzieje że dostane kolejnePozdrowienia od maniaka Football Managera xD
- PvanHadden
- Numer GG: 3049481
- NIM: 225736
- Kontakt:
Zawsze Dreamland, w przeciwieństwie np. do Scholandii (Galeria Scholandczyków) owiany był tą nutą tajemnicy. Nie raz zastanawiałem kto siedzi po drugiej stronie monitora. Zwłaszcza, że nigdy nie udało mi się dotrzeć na żadnej zjazd. Miło, że powstał taki temat, który chociaż co nieco rozjaśni.
Ja, podobnie jak większość jestem synem Południa. Dokładnie południowego-wschodu. Urodziłem się w Biłgoraju (tak, to u nas Pali się Koty, produkuje najwięcej win w tej części Europy, śpi się na meblach z Black Red White etc. etc.). Na czas studiów wyemigrowałem jednak do stolicy. Tutaj walczę obecnie z licencjatem ze stosunków międzynarodowych na UW. Marzę, aby rozpocząć filologię skandynawską i w przyszłości związać się z Północą. W tym celu, z większym i mniejszym skutkiem walczę z norweskim, oglądam wszystko co mi wpadnie na dysk z tamtego regionu, w głośnikach najczęściej słychać Szwedów, a każde zaoszczędzone pieniądze i wolne dni staram się spędzić właśnie tam.
W ostatnich miesiącach można było mnie spotkać na jednym z 45 pięter Intercontinentala, kto wie, może serwowałem komuś z Was kawę lub akacjowego jelenia od Karola Okrasy
Ja, podobnie jak większość jestem synem Południa. Dokładnie południowego-wschodu. Urodziłem się w Biłgoraju (tak, to u nas Pali się Koty, produkuje najwięcej win w tej części Europy, śpi się na meblach z Black Red White etc. etc.). Na czas studiów wyemigrowałem jednak do stolicy. Tutaj walczę obecnie z licencjatem ze stosunków międzynarodowych na UW. Marzę, aby rozpocząć filologię skandynawską i w przyszłości związać się z Północą. W tym celu, z większym i mniejszym skutkiem walczę z norweskim, oglądam wszystko co mi wpadnie na dysk z tamtego regionu, w głośnikach najczęściej słychać Szwedów, a każde zaoszczędzone pieniądze i wolne dni staram się spędzić właśnie tam.
W ostatnich miesiącach można było mnie spotkać na jednym z 45 pięter Intercontinentala, kto wie, może serwowałem komuś z Was kawę lub akacjowego jelenia od Karola Okrasy
Pozdrawiam serdecznie,
Patrick Ch. hrabia van Hadden
Patrick Ch. hrabia van Hadden
Także mieszkaniec Krakowa. Obecnie uczeń liceum ogólnokształcącego w klasie o profilu medialnym. Interesuję się informatyką, głównie tworzeniem stron, w mniejszym stopniu programowaniem. W wolnych chwilach tworzę muzykę, spotykam się ze znajomymi. W Dreamlandzie od 2007 roku.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
(-) Cyric baron van den Sune - Buuren
-
Marcel Hans
- Numer GG: 1514419
- NIM:
- Kontakt:
Chociaż jestem gościem to też coś napiszę 
Mieszkam w Niemczech (Rheinland-Pfalz) i uczę się tam. Kilka lat temu przeprowadziłem się do RFN z Górnego Śląska (okolice Bytomia). W wolnych chwilach łapię się różnych dorywczych zajęć (czasami zarobkowych, czasami nie) - naprawdę nigdy się nie nudzę i pewnie to jest moja największa wada, bo ciągle chcę coś robić. Interesuje się realnie historią, polityką, prawem, językiem niemieckim, śląskim.
Mieszkam w Niemczech (Rheinland-Pfalz) i uczę się tam. Kilka lat temu przeprowadziłem się do RFN z Górnego Śląska (okolice Bytomia). W wolnych chwilach łapię się różnych dorywczych zajęć (czasami zarobkowych, czasami nie) - naprawdę nigdy się nie nudzę i pewnie to jest moja największa wada, bo ciągle chcę coś robić. Interesuje się realnie historią, polityką, prawem, językiem niemieckim, śląskim.
-
Bartosz Lenczowski
- Numer GG: 2489317
- NIM:
- Kontakt:
Zgodzę się co do nazwy firmy, ale czy zdrajców to.... kłóciłbym sięPaweł Erwin pisze:
Dla tych zdrajców z Championship Managera?
(-) Bartosz Lenczowski

- Paweł Erwin
- Kontakt:
Żartuję sobie tylkoBartosz Lenczowski pisze:Zgodzę się co do nazwy firmy, ale czy zdrajców to.... kłóciłbym sięPaweł Erwin pisze:
Dla tych zdrajców z Championship Managera?bez Eidos nie byłoby dziś serii FM czy CM, a okoliczności i powody rozstania się SI z francuskim (dziś już chińskim) producentem są owiane oficjalnie tajemnicą. Inaczej rzecz mówiąc nie nazwałbym nikogo zdrajcą i to na pewno, ale więcej na ten temat nie powiem bo wiąże mnie poufność informacji
-
Misthic de la Lunati
- Numer GG: 40846436
- NIM: 221877
- Kontakt:
Ja jestem skromną osóbką z Bydgoszczy, ale mieszkałam w różnych częściach Polski od pomorza po śląsk. Więc nie wiem czy moge sie nazywac mieszkanka Bydgoszczy. Obecnie uczę się na ostatnim roku liceum profilowanego na profilu:zarządzanie informacją(czyli informatyka). Hobby? To zdecydowanie pisanie:)
w KD od niedawna
Z pozdrowieniami Misthique De La Lunati
Cintra-Morland
Cintra-Morland