Nowy serwis Księstwa
-
KJazłowiecki
- NIM:
- Kontakt:
Re: Nowy serwis Księstwa
Tym razem już nie tylko nowy serwis Księstwa, lecz nowy serwis jego stolicy. Uroczysta prapremiera odbyła się wczoraj w znamienitym gronie Królów, dzisiaj chciałbym Wam wszystkim przedstawić nowe strony Saudade:
http://dreamland.net.pl/luindor/serwis/saudade/
Zapraszam do zwiedzania.
http://dreamland.net.pl/luindor/serwis/saudade/
Zapraszam do zwiedzania.
dr net. Krzysztof diuk Jazłowiecki y de Ebruz, OCO
-
Martin von Viper
- NIM: 358574
- Kontakt:
Przybyłem, zwiedziłem i oto co stwierdziłem.
Strona wykonana została bardzo profesjonalnie. Świetna kolorystyka. Świetna przejrzystość. Szczególnie to drzewko z prawej strony ekranu. Moim zdaniem kapitalny pomysł.
Oczywiście JKW Artur I Piotr oraz SeKoDre DOM jak zwykle pokazało wielką klasę. Mi osobiście szczególnie przypadły do gustu wnętrza.
Tak, więc pozostaje tylko pogratulować Saudade nowej strony. Ja osobiście chciałbym również podziękować wszystkim osobom, które nad tą stroną pracował, gdyż ich dzieło osobiście zmotywowało mnie do ruszenia wreszcie pracy nad nowymi stronami Alhambry. Będę bardzo się starał osiągnąć efekt tak dobry jak twórcy stron Saudade.
Strona wykonana została bardzo profesjonalnie. Świetna kolorystyka. Świetna przejrzystość. Szczególnie to drzewko z prawej strony ekranu. Moim zdaniem kapitalny pomysł.
Oczywiście JKW Artur I Piotr oraz SeKoDre DOM jak zwykle pokazało wielką klasę. Mi osobiście szczególnie przypadły do gustu wnętrza.
Tak, więc pozostaje tylko pogratulować Saudade nowej strony. Ja osobiście chciałbym również podziękować wszystkim osobom, które nad tą stroną pracował, gdyż ich dzieło osobiście zmotywowało mnie do ruszenia wreszcie pracy nad nowymi stronami Alhambry. Będę bardzo się starał osiągnąć efekt tak dobry jak twórcy stron Saudade.
(-) Major Martin von Viper
Dowódca Królewskich Sił Powietrznych
Kanclerz Księstwa Furlandii
Członek Bloku Prawicy
Poseł do Izby Poselskiej XVIII kadencji
Członek Bloku Prawicy
- APRS
- król-senior
- Numer GG: 2587993
- NIM: 607400
- Kontakt:
Znakomicie i trzymamy w takim razie kciuki za Alhambrę 
-
Martin von Viper
- NIM: 358574
- Kontakt:
W imieniu Alhambry bardzo dziękuję WKW. Mam nadzieję, że już niedługo będę miał zaszczyt przedstawić nowe strony Alhambry.
(-) Major Martin von Viper
Członek Bloku Prawicy
Członek Bloku Prawicy
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Strona nie taka nowa, ale wyjątkowo mocno wzbogacona o wiele informacji, na czym Dwór Książęcy oczywiście jeszcze nie poprzestanie. Serwis będzie rozwijany w kompleksowy portal umożliwiający wygodne poruszanie się po całej prowincji.
Zapraszamy!
http://unia.dreamland.net.pl/serwis/
(-) Daniło hrabia de la Vega
Książę Zjednoczonego Księstwa
Zapraszamy!
http://unia.dreamland.net.pl/serwis/
(-) Daniło hrabia de la Vega
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Na stronie głównej Zjednoczonego Księstwa (można kliknąć w zrzut ekranu poniżej, aby przejść), zostało dodane menu pod slajdami, zawierające następujące zakładki: "AKTUALNOŚCI", "ŻYCIE DWORSKIE", "PROKLAMACJE KSIĄŻĘCE" i "KOMUNIKATY DWORU".

Korzystanie z nich pozwala trafić w miejsca, gdzie najczęściej pojawiają się lub będą się pojawiać nowości z życia Zjednoczonego Księstwa.
AKTUALNOŚCI - mieszkańcy Zjednoczonego Księstwa, którzy są zainteresowani umieszczaniem postów w aktualnościach na stronie głównej Zjednoczonego Księstwa proszeni są o kontakt. Warto chwalić się w serwisie głównym tym, co aktualnie dzieje się w różnych miejscach Prowincji - warto też, aby każdy z Nas miał możliwość wypowiadania się i publikowania nowości na stronie głównej.
ŻYCIE DWORSKIE - kliknięcie w tę zakładkę przenosi nas na stronę Dworu Książęcego, w miejsce widoczne poniżej:

uruchomienie tej części serwisu dotyczy półprywatnego życia Dworu Książęcego w Buuren i wiąże się z działalnością Departamentu Domowego Dworu, który dotąd był najmniej aktywnym wydziałem dworskim. Ulegnie to zmianie. Ze swojej strony będę zamieszczał tam posty nt. wnętrz pałacowych oprowadzając naszych gości po Kompleksie Pałacowym Atving :) Z kolei mój Kuchmistrz Nadworny będzie prowadził część kulinarną życia dworskiego :) Słowem o tym, jak się odżywiamy :) Stopniowo przybywać będzie coraz więcej działów i kategorii wpisów, także będzie co czytać!
Ponadto "ŻYCIE DWORSKIE" znalazło się w kanale RSS w stopce strony głównej Zjednoczonego Księstwa.
Pozostałe zakładki menu z głównej są znane i znajduję się w serwisie Kancelarii Książęcej.
Miłego użytkowania :)
(-) Daniel markiz von Witt

Korzystanie z nich pozwala trafić w miejsca, gdzie najczęściej pojawiają się lub będą się pojawiać nowości z życia Zjednoczonego Księstwa.
AKTUALNOŚCI - mieszkańcy Zjednoczonego Księstwa, którzy są zainteresowani umieszczaniem postów w aktualnościach na stronie głównej Zjednoczonego Księstwa proszeni są o kontakt. Warto chwalić się w serwisie głównym tym, co aktualnie dzieje się w różnych miejscach Prowincji - warto też, aby każdy z Nas miał możliwość wypowiadania się i publikowania nowości na stronie głównej.
ŻYCIE DWORSKIE - kliknięcie w tę zakładkę przenosi nas na stronę Dworu Książęcego, w miejsce widoczne poniżej:

uruchomienie tej części serwisu dotyczy półprywatnego życia Dworu Książęcego w Buuren i wiąże się z działalnością Departamentu Domowego Dworu, który dotąd był najmniej aktywnym wydziałem dworskim. Ulegnie to zmianie. Ze swojej strony będę zamieszczał tam posty nt. wnętrz pałacowych oprowadzając naszych gości po Kompleksie Pałacowym Atving :) Z kolei mój Kuchmistrz Nadworny będzie prowadził część kulinarną życia dworskiego :) Słowem o tym, jak się odżywiamy :) Stopniowo przybywać będzie coraz więcej działów i kategorii wpisów, także będzie co czytać!
Ponadto "ŻYCIE DWORSKIE" znalazło się w kanale RSS w stopce strony głównej Zjednoczonego Księstwa.
Pozostałe zakładki menu z głównej są znane i znajduję się w serwisie Kancelarii Książęcej.
Miłego użytkowania :)
(-) Daniel markiz von Witt