Wyniki wyborów - podziękowania

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Edward I Artur

Wyniki wyborów - podziękowania

Post autor: Edward I Artur »

Moi Drodzy,

Przed momentem spojrzałem na opublikowane już wyniki wyborów do Izby Poselskiej. Otrzymałem największą liczbę Waszych głosów, więcej niż którykolwiek z kandydatów Bloku Prawicy. Bardzo, bardzo za to dziękuję! W wyborach chodzi przecież o coś więcej niż tylko suchy "akt wyborczy", w jego głębi tkwi przecież również - może szczególnie w Dreamlandzie - okazywanie zaufania. I za to zaufanie jestem bardzo wdzięczny, obiecuję go nie zawieść.

Jednocześnie gratuluję wszystkim kandydatom Bloku Prawicy, a w szczególności Kryspinowi von Lichtensteinowi. Uzyskał Pan świetny wynik, i to mimo tych jakichś tam dwuznaczności z powodu drugiego obywatelstwa. Dreamland dowiódł, że jest otwarty, i to też mnie cieszy. Liczę, że będziemy mieli okazję współpracować na rzecz Dreamlandu, choć ostrzegam, że moim zdaniem wynik wyborczy upoważnia mnie do tego, bym bywał uciążliwym partnerem :)

No i w końcu gratuluję Dreamlandowi i Dreamlandczykom. Wśród uprawnionych do głosowania frekwencja była duża, jeden tylko głos pusty, mimo obaw więcej niż pięciu kandydatów otrzymało wystarczające poparcie, by powołać nową Izbę. To też jest powód do radości.

Matyldę de Marcius, jedyną kandydatkę, która nie dostała się do Izby, mogę tylko pocieszyć - tak to bywa w demokracji - i poradzić jej, by następnym razem w swoje kandydowanie włożyła nieco więcej serca, a z pewnością się to opłaci.

Dziękuję wszystkim, którzy udali się do urny, a w szczególności tym czternastu osobom, którzy zdecydowali się zaznaczyć moje nazwisko na karcie do głosowania.

To dobry dzień dla Dreamlandu!
Edward I Artur

Re: Wyniki wyborów - podziękowania

Dodam jeszcze tylko, że spędzam dziś dzień pracując w domu, zatem wszystkich chętnych mogę zaprosić na IRC na rodzaj powyborczego (albo i zupełnie prywatnego) spotkania. Słowem: podziękowania dla wyborców dostępne również w trybie czasu rzeczywistego :)

Na IRC będę dostępny z pewnością do jakiejś 14-15 (gdybym się nie odzywał, proszę zagadać prywatnie).
Awatar użytkownika
Shakur
NIM: 330454
Kontakt:

Post autor: Shakur »

Serdeczne gratulacje Edward. Lata mijają a jedno się nie zmienia. Ogromne zaufanie jakim darzą Cię Dreamlandczycy.
prof. econ. net. hrabia Shakur
Awatar użytkownika
Edward Ebruz
obywatel
Numer GG: 8606140
NIM: 873817
Kontakt:

Post autor: Edward Ebruz »

Gratuluję! Kapitalny wynik, kapitalna frekwencja.
Edward J. Ebruz, r.s.
Martin von Viper
NIM: 358574
Kontakt:

Post autor: Martin von Viper »

Ja również z całego serca gratuluje doskonałego wyniku wyborczego.
(-) Major Martin von Viper
Dowódca Królewskich Sił Powietrznych
Kanclerz Księstwa Furlandii
Członek Bloku Prawicy
Poseł do Izby Poselskiej XVIII kadencji
KJazłowiecki
NIM:
Kontakt:

Post autor: KJazłowiecki »

Zasłużone zwycięstwo - gratuluję, WKW.

Edycja:
Wynik JKW Edwarda to absolutny rekord w historii Izby Poselskiej - jeden kandydat nie uzyskał tylu głosów nawet w wyborach, w których brało udział po 100 osób.
dr net. Krzysztof diuk Jazłowiecki y de Ebruz, OCO
Bartosz Lenczowski
Numer GG: 2489317
NIM:
Kontakt:

Post autor: Bartosz Lenczowski »

Gratulacje i naprawdę nie spodziewałęm się takiej frekwencji.
(-) Bartosz Lenczowski

Obrazek
Awatar użytkownika
Hans von Witt
Numer GG: 62266972
NIM: 352253
Herb: h03
Kontakt:

Post autor: Hans von Witt »

Gratulacje!!!
Frekwencja 78,26% robi wrażenie!
Awatar użytkownika
Sted Asketil
król-senior
NIM: 121212

Post autor: Sted Asketil »

Gratuluje wszystkim kandydatom - pierwszemu i drugiemu szczegolnie wysokich notowan :)

Prosze zwrocic rowniez uwage na frekwencje w poszczegolnych prowincjach udostepnionych przez Komisarza - http://dreamland.net.pl/forum/viewtopic.php?f=23&t=869

W Luindorze - 100% uprawnionych - 9 osob...
W Furlandii - 77,77% uprawnionych - 7 osob...

Jestem bardzo dumny z postawy mieszkancow obu prowincji - dziekuje wszystkim za wzorowa postawe.

Pozdrawiam,
Edward I Artur

Ja nadal jestem w stanie lekkiego oszołomienia - chyba mogę tak to ująć :) Rzeczywiście, mój wynik jest naprawdę niezwykły. Ja jeden otrzymałem 40% oddanych głosów... W żadnym razie nie spodziewałem się takiego Waszego poparcia. Raz jeszcze bardzo, bardzo dziękuję. Nie zawiodę.

Jak już też wyżej wspomniano, niezwykła jest również frekwencja - w całym Dreamlandzie, ale szczególnie w Luindorze (100%!). Warto pogratulować namiestnikowi Stedowi Asketilowi. Ponadprzeciętny jest w końcu również wynik Kryspina von Lichtensteina.
To z różnych punktów widzenia bardzo niezwykłe wybory.

Mam nadzieję, że moi wyborcy będą z mojej pracy zadowoleni - podobnie, jak wyborcy wszystkich innych przyszłych posłów. Myślę, że jest szansa, by XVIII kadencja Izby była bardzo owocna.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”