Steve Jobs

Strefa krwawej wolności. Można dostać pasem po głowie, można też się zrelaksować i porozmawiać o realu.
Martin von Viper
NIM: 358574
Kontakt:

Steve Jobs

Post autor: Martin von Viper »

Dziś cały świat jakkolwiek związany z nowoczesnymi technologiami poniósł bardzo dotkliwą stratę. Otóż w nocy po długiej, trwającej osiem lat walce z nowotworem, odszedł Steve Jobs założyciel firmy Apple.
Jest to dla mnie osobiście bardzo bolesne doświadczenie, gdyż Steve Jobs był dla mnie niesamowitym człowiekiem w, którego dziełach innowacyjność, funkcjonalność oraz piękno samej konstrukcji tworzyły idealną harmonię. Był to człowiek, który zawsze wyprzedzał czasy w, których żył. Jako jeden z pierwszych dostrzegł olbrzymi potencjał tkwiący w interfejsie graficznym oraz w myszy komputerowej. Kiedy konkurencja jeszcze stosowała te rozwiązania, On wprowadzał już urządzenia oparte o ekran dotykowy. Bez wątpienia był On wielkim wizjonerem.
Będzie mi Go bardzo brakowało.

PS: Zjedzcie dla Steva choć jedno jabłko. Ja już zjadłem.
(-) Major Martin von Viper
Dowódca Królewskich Sił Powietrznych
Kanclerz Księstwa Furlandii
Członek Bloku Prawicy
Poseł do Izby Poselskiej XVIII kadencji
Awatar użytkownika
Shakur
NIM: 330454
Kontakt:

Re: Steve Jobs

Post autor: Shakur »

Szkoda mi go jako człowieka. Każda śmierć przynosi smutek.

Co do samej firmy Apple nigdy nie byłem fanem ich produktów. Wkurza mnie ich polityka marketingowa i wmawianie ludziom, że jak nie masz produktów icośtam to jesteś gorszy, zacofany. Z tego powodu nie kupiłem nigdy żadnego produktu z jabłkiem i kupować nie zamierzam.

Nawet Eskimosi mieli kiedyś stare, dobre gloo. A później pojawiło się Apple i wcisnęło im Igloo... ;) Na ekranie monitora miałem poczciwe konki a teraz ikonki...
prof. econ. net. hrabia Shakur
Edek
Numer GG: 5885354
NIM: 775682
Kontakt:

Re: Steve Jobs

Post autor: Edek »

Shakur pisze:Igloo... ;)
Shakur pisze:ikonki...
Dokładnie "ajgloo" i "ajkonki", swoją drogą, jestem ciekaw czy Apple jako korporacja będzie chciała zarobić na śmierci Jobs'a w sposób bezczelny, czy po prostu użyją jakichś sprytnych małych trików marketingowych.. :)
(-) hr. Etherard de Godwin
Zablokowany

Wróć do „Kawiarnia”