Galeria
-
Marcel Hans
- Numer GG: 1514419
- NIM:
- Kontakt:
Galeria
W Królestwie Trizondalu istnieje coś takiego jak Galeria Brutalizmu, do której każdy mieszkaniec może dodać własny rysunek lub fotografię obrazującą rzeczywistość, są także prywatne galerie, w których umieszczane są zdjęcia. Czy jakakolwiek galeria istnieje w Dreamlandzie? Mam na myśli wstawianie własnych fotografii np?
-
Robert I, RS.
- król-senior
- Numer GG: 3258225
- NIM: 833216
- Herb: r02
- Kontakt:
Re: Galeria
Witam,
W Królestwie mamy trzy galerie, choć ostatnio nieco ospałe. Jest to chyba spowodowane zanikiem popytu na nowe wystawy i wydarzenia kulturalne w ogóle (choć mam nadzieję, że się jednak mylę).
Niemniej można odwiedzić:
- Galerię Królewską
- Galerię Essthera
- Galerię FisherArt
W Królestwie mamy trzy galerie, choć ostatnio nieco ospałe. Jest to chyba spowodowane zanikiem popytu na nowe wystawy i wydarzenia kulturalne w ogóle (choć mam nadzieję, że się jednak mylę).
Niemniej można odwiedzić:
- Galerię Królewską
- Galerię Essthera
- Galerię FisherArt
(-) Robert I, RS.
dr net. nauk prawnych
dr net. nauk prawnych
-
Marcel Hans
- NIM:
- Kontakt:
Dziękuję WKM, jednak chyba niezbyt jasno się wypowiedziałem. Miałem na myśli możliwość dodawania własnych grafik gdzieś, nie tylko przeglądania. Czy dodawanie własnych prac fotograficznych, graficznych czy literackich na forum Królestwa będzie w dobrym tonie, czy jednak lepiej publikować je w inny sposób?
-
Robert I, RS.
- król-senior
- Kontakt:
W chwili obecnej nie ma możliwości publikowania swoich prac w innym miejscu niż forum, więc wydaje mi się, że nie będzie to nietakt. Bynajmniej mnie to przeszkadzać nie będzie, wręcz przeciwnie 
(-) Robert I, RS.
dr net. nauk prawnych
dr net. nauk prawnych
-
Marcel Hans
- NIM:
- Kontakt:
W takim razie postaram się coś tutaj pokazać, chociaż nie będzie to nie wiadomo jaka jakość.
Witam!
W związku z tym, że moja matka była związana z działalnością kulturalną, ja chciałabym pójść w jej ślady. Przygotowuję właśnie wystawę "Eyes", do której pozowały kobiety i chciałam najpierw na forum zapytać o ewentualne rady. Czy rzeczywiście KD stało się tak mało wymagające w kwestii sztuki? Co z audycjami muzycznymi? Co z tą kulturą, która tak kwitła? A może to ja się mylę?
Z poważaniem
W związku z tym, że moja matka była związana z działalnością kulturalną, ja chciałabym pójść w jej ślady. Przygotowuję właśnie wystawę "Eyes", do której pozowały kobiety i chciałam najpierw na forum zapytać o ewentualne rady. Czy rzeczywiście KD stało się tak mało wymagające w kwestii sztuki? Co z audycjami muzycznymi? Co z tą kulturą, która tak kwitła? A może to ja się mylę?
Z poważaniem
~~~~~~~~~~~~~
Matylda de Marcius II
Matylda de Marcius II
-
Robert I, RS.
- król-senior
- Kontakt:
Witam Panią,
Z kulturą to jest tak, że każdy by chciał, aby coś w tej dziedzinie się działo, tylko nie za bardzo jest komu się za nią zabrać. Wszelkie inicjatywy kulturalne są zawsze mile widziane, dlatego jeżeli ma Pani pomysł i chce go zrealizować to bardzo proszę, trzymam kciuki za powodzenie!
Z kulturą to jest tak, że każdy by chciał, aby coś w tej dziedzinie się działo, tylko nie za bardzo jest komu się za nią zabrać. Wszelkie inicjatywy kulturalne są zawsze mile widziane, dlatego jeżeli ma Pani pomysł i chce go zrealizować to bardzo proszę, trzymam kciuki za powodzenie!
(-) Robert I, RS.
dr net. nauk prawnych
dr net. nauk prawnych
Dziękuję zatem Waszej Królewskiej Mości za akceptację mego pomysłu!
W planach, jeśli czas i okoliczności pozwolą, mam przywrócenie Wydziału Historii Muzyki i Wiedzy o Instrumentach, lub chociaż wygłoszenie chociażby wykładu na tematy muzyczne, wydania gazetki muzycznej, poprowadzenia audycji.
Tyle jest możliwości! Czekam jednak na zainteresowanie i ewentualną pomoc!
Z poważaniem
W planach, jeśli czas i okoliczności pozwolą, mam przywrócenie Wydziału Historii Muzyki i Wiedzy o Instrumentach, lub chociaż wygłoszenie chociażby wykładu na tematy muzyczne, wydania gazetki muzycznej, poprowadzenia audycji.
Tyle jest możliwości! Czekam jednak na zainteresowanie i ewentualną pomoc!
Z poważaniem
~~~~~~~~~~~~~
Matylda de Marcius II
Matylda de Marcius II
-
Robert I, RS.
- król-senior
- Kontakt:
Zainteresowanie jest, a i owszem!
Jeżeli potrzebna będzie pomoc, to w miarę możliwości również chętnie jej udzielę.
Jeżeli potrzebna będzie pomoc, to w miarę możliwości również chętnie jej udzielę.
(-) Robert I, RS.
dr net. nauk prawnych
dr net. nauk prawnych
Wspaniale!
Zatem przystępuję do pracy, efekty już niebawem.
Dreamland musi przejść kulturalną "Metamorfozę"!
Pozdrawiam,
Zatem przystępuję do pracy, efekty już niebawem.
Dreamland musi przejść kulturalną "Metamorfozę"!
Pozdrawiam,
~~~~~~~~~~~~~
Matylda de Marcius II
Matylda de Marcius II
-
Robert I, RS.
- król-senior
- Kontakt:
Bardzo podoba mi się takie podejście do sprawy! : )m_d_mII pisze: Dreamland musi przejść kulturalną "Metamorfozę"!
(-) Robert I, RS.
dr net. nauk prawnych
dr net. nauk prawnych
- Gregory de Corylus
- Numer GG: 4944940
- NIM: 696920
- Kontakt:
W królestwie jest jeszcze jedna galeria - Surmalajska Galeria Narodowa http://www.dreamland.net.pl/surmala/sgn, ale tak samo jak pozostałe czeka na odnowienie. Może nowa wystawa to byłby bodziec?
Chętnie się zajmę wystawieniem Pani prac.
pozdrawiam
Chętnie się zajmę wystawieniem Pani prac.
pozdrawiam
Gregory hrabia de Corylus
- Gregory de Corylus
- Numer GG: 4944940
- NIM: 696920
- Kontakt:
Wiec kiedy te efekty bedzie można zobaczyć?m_d_mII pisze: Zatem przystępuję do pracy, efekty już niebawem.
Gregory hrabia de Corylus