Dokładnie cztery lata temu, 5 czerwca 2012 roku, na forum Królestwa pojawił się Daniło de la Vega - dzisiaj znany jako Daniel von Witt. Długodystansowiec o żelaznych płucach, sympatyczny mąciwoda i człowiek, który nie śpi, bo trzyma Dreamland.
Dziękuję Waszej Królewskiej Mości za pamięć o moich urodzinach. 4 lata to spory szmat czasu - nie ulega wątpliwości, że się starzeję i młodziaki zaczną mnie wkrótce brać na piki :) Cieszę się z tego powodu, że mogłem tyle czasu wojować i współpracować z kilkudziesięcioma osobami. Jeszcze trochę zamierzam tu pożyć, choć miałem już nie raz ochotę pójść w swoją stronę. Dreamland mnie jednak trzyma :) Mam niewiele nałogów (wszystkie nieszkodliwe w zasadzie), i jednym z nich jest Królestwo. Życzę tego innym, by zrobili tu sobie sporo miejsca tak jak ja i dobrze się bawili.
Najlepsze życzenia z okazji wirtualnych urodzin. Niesamowite tempo i wytrzymałość, 4-letni ogromny dorobek musi budzić podziw, zwłaszcza starszych stażem. ;)
4 lata to dosyć długi czas życia w mikroświecie. Kolejnych co najmniej 4-ech lat, a na pewno do sierpnia b.r kiedy to skończy się kadencja naszego Rządu, oczywiście spełnienia wyborczych postulatów i zapisania się w karty dreamlandzkiej historii i ciągłego jej tworzenia. Mam nadzieję na kolejne ciekawe i budujące nasze wspólne spędzanie czasu na GG, czy dyskusjach w innych mediach o życiu realnym jak i tym wirtualnym. Ty wprowadziłeś mnie w mikroświat, pomagałeś i wciąż pomagasz, otwarty, życzliwy, sumienny, stojący po prawej stronie barykady. Obyś został taki na długi, długi czas.
Wszystkiego co najlepsze i serdeczne osobiste podziękowania.
Gratulacje dla świeżaka ;) Ma doktor kolejne cztery lata na poprawę! :P
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
Moje serdeczne gratulacje Wasza Ekscelencjo! Najwyraźniej potrafi WE przeglądać, czytać (ze zrozumieniem!) i pisać (z niezrownaną swadą) w kilkudziesięciu wątkach na raz. Jest WE opoką Dreamlandu wraz z przyległosciami!
-----------------------------
(-) Roger diuk d'Artois Lord Strażnik Koronny
Pragnę serdecznie pogratulować Panu Premierowi wytrwałości i ogromnej pracy, które wkłada w rozwój nie tylko Dreamlandu i Elderlandu, ale i całego v-świata. I mówię tutaj nie tylko o mapach autorstwa Waszej Ekscelencji, ale także o przykładzie aktywnego, zaangażowanego i profesjonalnego mikronauty jaki prezentuje Pan Premier. Chcę, żeby Pan wiedział, że pańska praca jest doceniana również za granicą.
Dziękuję w imieniu Królestwa Hasselandu i Republiki Bialeńskiej.
Książę Eddard Noqtern - Premier Królestwa Hasselandu, Manduraj Razuri Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.