Stęskniłem się za Dreamlandem trochę. Wielka szkoda, że nie można się zalogować przy użyciu NIM i hasła. Czy są jakieś plany odnośnie sprzężenia forum z CRM, tak, byśmy nie musieli mnożyć sobie kont?
Pozdrawiam,
(-) Pavel Svoboda, r.s.
Jestem tu nowy
- Pavel Svoboda
- król-senior
- Numer GG: 1935862
- NIM: 509280
- Kontakt:
-
Robert I, RS.
- król-senior
- Numer GG: 3258225
- NIM: 833216
- Herb: r02
- Kontakt:
Re: Jestem tu nowy
Dobrze, że się stęskniłeś : )
Co do integracji - moje "umiejętności" informatycznie nie są wystarczające do zrealizowania tego pomysłu. Skontaktuję się w tej sprawie z KSI, mam nadzieję, że uda się coś takiego zrobić. Również uważam, że byłoby to bardzo dobre rozwiązanie.
Pozdrawiam,
Co do integracji - moje "umiejętności" informatycznie nie są wystarczające do zrealizowania tego pomysłu. Skontaktuję się w tej sprawie z KSI, mam nadzieję, że uda się coś takiego zrobić. Również uważam, że byłoby to bardzo dobre rozwiązanie.
Pozdrawiam,
(-) Robert I, RS.
dr net. nauk prawnych
dr net. nauk prawnych
Ja też jestem tu nowy. Prawie dwa miesiące bez komputera, ale postaram się teraz dać z siebie ile mogę. Witam wszystkich serdecznie!
-
Robert I, RS.
- król-senior
- Numer GG: 3258225
- NIM: 833216
- Herb: r02
- Kontakt:
Witamy ponownie w świecie żywych : ) Mam nadzieję, że nie zaliczysz już tak długiej przerwy, jak ta wakacyjna.
(-) Robert I, RS.
dr net. nauk prawnych
dr net. nauk prawnych
- karol flibustier
- NIM:
- Kontakt:
No no, co za piękny przykład braku uzależnienia od nowinek technicznych. Witam też serdecznie.
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
-
Bartosz Lenczowski
- Numer GG: 2489317
- NIM:
- Kontakt:
Witam ponownie Panowie i popieram starania się o sprzerenie NIM z forum choc zdaje sobie sprawe z tego iż nie bedzie to latwe.
(-) Bartosz Lenczowski