Witam

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Petr Wojcky
NIM:
Kontakt:

Witam

Post autor: Petr Wojcky »

Witam, nazywam się Piotr i chciałbym zacząć moją przygodę z mikronacjami (Kiedyś może 3-4 lata temu w jakiejś uczestniczyłem, ale to była taka pseudo-mikronacja)
Jestem uczniem 3 klasy technikum mechanicznego o profilu proobronnym(tzw. wojskowym). Poza tym interesuje się sportem a szczególnie piłką nożną :).
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Re: Witam

Post autor: Daniel von Witt »

Witam,

pierwsze dwie potencjalne pola do działania, które się rysują po Pana opisie to: Armia Królewska oraz nasza Liga Królewska.

Armia Królewska posiada swój dział jak i dwie strony internetowe: główną oraz dla Królewskiej Marynarki Wojennej. Ta druga nie jest w najlepszym stanie. Proszę się po nich rozejrzeć, może coś Pana zainteresuje.

Liga Królewska kończy już praktycznie swój XVIII sezon. Podstawowe informacje o Lidze znajdzie Pan tutaj (klik). Działa u nas również federacja piłkarska, do której należą takie drużyny. W sprawach sportowych należy się kontaktować z Pavlem Svobodą i Jacqesem de Brolle.

Mieszka Pan również w Scholandii - to młoda prowincja, ale bardzo stary kraj, który wymaga sporego zaangażowania i pomocy. Proszę się więc nie krępować i udzielać na jej forum.

Miłej zabawy!

(-) Daniel markiz von Witt
Yngve Krogh Simonsen
NIM:
Kontakt:

Post autor: Yngve Krogh Simonsen »

Daniel von Witt pisze:Witam,
pierwsze dwie potencjalne pola do działania, które się rysują po Pana opisie to: Armia Królewska oraz nasza Liga Królewska.
Dobry wieczór,
Wygląda na to, że nie wiem, jak używać forum :) Nie mogę zakładać nowych wątków, chyba? Nie wiem też, jak zmienić swoją nazwę użytkownika: Login_387113 wydaje się mało atrakcyjny.

W ramach pomysłów na usprawnienia: fajnie byłoby, gdyby powitały mnie polskie znaki, a nie Zapraszamy do czynnego udzia?u w ?yciu Królestwa - przede wszystkim do przedstawienia si? mieszka?com Dreamlandu i w??czenia w strumie? wydarze? na naszym forum dyskusyjnym

Niemniej, witam si? i ?ycz? mi?ego wieczora :)

Yngve Krogh Simonsen
Awatar użytkownika
Marcin Mikołaj
król-senior
Numer GG: 6042777
NIM: 906544
Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
Kontakt:

Post autor: Marcin Mikołaj »

Aby zmienić login proszę kliknąć w "Panel użytkownika", następnie "profil" i "Szczegóły rejestracji" - tam można dokonać zmiany nazwy.

Co dokładnie się pojawia kiedy próbuje Pan założyć temat?

(-) Marcin Mikołaj, R.
Yngve Krogh Simonsen
NIM:
Kontakt:

Marcin Mikołaj pisze:Aby zmienić login proszę kliknąć w "Panel użytkownika", następnie "profil" i "Szczegóły rejestracji" - tam można dokonać zmiany nazwy.

Co dokładnie się pojawia kiedy próbuje Pan założyć temat?

(-) Marcin Mikołaj, R.
Nie mogę chyba zamieścić tutaj screenshota, ale pole login w Panelu jest nieedytowalne. Przy założeniu tematu nic mi się nie pojawia, i to jest właśnie trochę problem - nie widzę żadnego przycisku, który by mi to umożliwiał.

YKS
Awatar użytkownika
Marcin Mikołaj
król-senior
Numer GG: 6042777
NIM: 906544
Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
Kontakt:

Post autor: Marcin Mikołaj »

W panelu użytkownika forum? Dziwne - w ustawieniach forumowych jest oznaczona zgoda na zmianę loginów.

Co do braku przycisków - problem jest znany, niestety każde rozwiązanie nie przynosi póki co założonego efektu, pracujemy nad tym.

(-) Marcin Mikołaj, R.
Yngve Krogh Simonsen
NIM:
Kontakt:

Marcin Mikołaj pisze:W panelu użytkownika forum? Dziwne - w ustawieniach forumowych jest oznaczona zgoda na zmianę loginów.

Co do braku przycisków - problem jest znany, niestety każde rozwiązanie nie przynosi póki co założonego efektu, pracujemy nad tym.

(-) Marcin Mikołaj, R.
Dziękuję za pomoc :)

YKS
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”