PROKLAMACJA KRÓLEWSKA - STAN WYJĄTKOWY

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Awatar użytkownika
Kazag Slobodanovic
NIM:
Kontakt:

Re: PROKLAMACJA KRÓLEWSKA - STAN WYJĄTKOWY

Post autor: Kazag Slobodanovic »

Dokładnie, samo narzekanie nic nie zmienia. Natomiast wiele państw popada chyba w taką pułapkę - ilość osób chętnych do obsadzenia stanowisk jest mniejsza niż liczba stanowisk wymaganych do sprawnego funkcjonowania państwa. Tylko czekać aż stolica zarośnie mchem i bluszczem i wszyscy usiądziemy w miejscu, do którego działania nie będzie wymagany parlament, armia i zastępu urzędników...
Awatar użytkownika
Marcin Mikołaj
król-senior
Numer GG: 6042777
NIM: 906544
Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
Kontakt:

Re: PROKLAMACJA KRÓLEWSKA - STAN WYJĄTKOWY

Post autor: Marcin Mikołaj »

Wasza Ekscelencjo,

Król sam niczego nie zrobi - mogę się dwoić i troić, a i tak skutku nie będzie żadnego bez jakiejkolwiek woli działania ze strony mieszkańców. Nie ukrywam, że w ostatnim miesiącu moja aktywność zmalała diametralnie, złożyło się na to wiele aspektów realnych jak i wirtualnych. Brak chęci działania ze strony mieszkańców jest dla mnie równie demotywujący jak dla Waszej Ekscelencji brak działania Korony. Pragnę podkreślić, że chęć wyjścia z jakąkolwiek inicjatywą przez obywateli jest mile widziana. Czy stan wyjątkowy zostanie przedłużony? Bardzo możliwe, czy coś się zmieni? Tego nie sposób określić, bowiem jeżeli mieszkańcy będą działać jak dotychczas to każda podjęta przez Koronę, czy też RK inicjatywa będzie tylko inicjatywą.

(-) Marcin Mikołaj, R.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”