Reklama "Informator Kakucki"
Reklama "Informator Kakucki"
Witam, przekazuję:
-------------------------------------
Dobry wieczór Państwu!
INFORMATOR KAKUCKI
INFORMATOR KAKUCKI
INFORMATOR KAKUCKI
JUŻ NIEBAWEM!!!
JUŻ ZA CHWILĘ!!!
ZAGLĄDAJCIE!
CZYTAJCIE!
KOMENTUJCIE!
CO KILKA DNI NOWE INFORMACJE!!!
ŚMIESZNIE
ZŁOŚLIWIE
PO DREAMLANDZKU
I PO KAKUCKU
I N F O R M A T O R K A K U C K I ! ! !
.........Kasa, pieniądze, mamona, szmal..........
........Tak! Raptilianie przeniknęli do naszego rządu!..........
..........z narażeniem zdrowia i wolności naszym reporterom. Oto ona!...........
.........ciiiii … przydzie i zas nos bycie chciało zaciongnońc lepi być cicho...........
..........zgodnie z sugestią JKM chyba zostaje mam przyjąć stan rzeczy.......
…....jak to tylko trzech przyszło a reszta? – słychać było lekko wzburzony głos......
.......Nasi czytelnicy jako pierwsi mogą ją zobaczyć.........
.........Co otwierasz te szafki? Skarpetki? w torbie sobie noś szafka jest moja!...........
.......Było to tak. 40 lat temu kiedy byłem jeszcze młody….....
........jasna cholera aaaaaaarrrrrggrgggghhh.......
Z A P R A S Z A M Y !
Redakcja Informatora Kakuckiego
Dobry wieczór Państwu!
INFORMATOR KAKUCKI
INFORMATOR KAKUCKI
INFORMATOR KAKUCKI
JUŻ NIEBAWEM!!!
JUŻ ZA CHWILĘ!!!
ZAGLĄDAJCIE!
CZYTAJCIE!
KOMENTUJCIE!
CO KILKA DNI NOWE INFORMACJE!!!
ŚMIESZNIE
ZŁOŚLIWIE
PO DREAMLANDZKU
I PO KAKUCKU
I N F O R M A T O R K A K U C K I ! ! !
.........Kasa, pieniądze, mamona, szmal..........
........Tak! Raptilianie przeniknęli do naszego rządu!..........
..........z narażeniem zdrowia i wolności naszym reporterom. Oto ona!...........
.........ciiiii … przydzie i zas nos bycie chciało zaciongnońc lepi być cicho...........
..........zgodnie z sugestią JKM chyba zostaje mam przyjąć stan rzeczy.......
…....jak to tylko trzech przyszło a reszta? – słychać było lekko wzburzony głos......
.......Nasi czytelnicy jako pierwsi mogą ją zobaczyć.........
.........Co otwierasz te szafki? Skarpetki? w torbie sobie noś szafka jest moja!...........
.......Było to tak. 40 lat temu kiedy byłem jeszcze młody….....
........jasna cholera aaaaaaarrrrrggrgggghhh.......
Z A P R A S Z A M Y !
Redakcja Informatora Kakuckiego
Re: Reklama "Informator Kakucki"
Witam
Przekazuje:
----------------------------------
Dobry wieczór
Nowy tekst: http://kakuty2.sekodre.ayz.pl/index.php/archiwa/871
Pozdrawiam T.
Przekazuje:
----------------------------------
Dobry wieczór
Nowy tekst: http://kakuty2.sekodre.ayz.pl/index.php/archiwa/871
Pozdrawiam T.
Przekazuję:
-----------------------------
Czy rządzą nami Obcy? Sarmaci? Masoni? Cykliści? dowiesz sie z najnowszego wpisu w Informatorze Kakuckim!
Obcy w Rządzie
-----------------------------
Czy rządzą nami Obcy? Sarmaci? Masoni? Cykliści? dowiesz sie z najnowszego wpisu w Informatorze Kakuckim!
Obcy w Rządzie
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Po pierwsze cieszę się z dynamicznego startu nowego medium w Królestwie. Zachęcam właściciela do rozważenia dodania Tytułu do kanału mediów na stronie głównej. W tym celu należy się udać do JKM lub ewentualnie do JKW (jeśli to byłoby pilne). Sądzę, że Gazeta zwiększyłaby swoje oddziaływanie.
Czytając Pana Profesora Huka moją uwagę przykuła pojawiająca się tam nazwa geograficzna, co przyda się w mojej pracy jako kartografa, gdyż w bliżej nieokreślonej przyszłości ukażą się coraz to bardziej szczegółowe mapy KD. Każdą taką wskazówkę i owoc czyjejś kreatywności i badań bez skrupułów wykorzystam do ukazania na arkuszu mapy :)
Sensacje z trzeciej ręki to tylko nowa teoria spiskowa! Ostatniego zdjęcia mógł sobie redaktor oszczędzić :P
Konstytucja insynuuje jakobyśmy (my, gdyż pozwalam sobie mówić jako "współwinny" przyjęciu nowego ustroju :) ) inspirowali do pierwszego miejsca w produkcji aktów prawnych. Otóż powszechnie wiadomym jest, że Dreamland jest krajem, który pod tym względem niczego udowadniać nie musi i pierwsze miejsce ma zapewnione na jakiś czas :D Czy jednak legislacyjnie stracimy nieco na wadze? Dostrzegą tylko ci, którzy w aktach prawnych się poruszają.
Czekam na kolejne części i pozdrawiam Autora :)
(-) Daniel markiz von Witt
Czytając Pana Profesora Huka moją uwagę przykuła pojawiająca się tam nazwa geograficzna, co przyda się w mojej pracy jako kartografa, gdyż w bliżej nieokreślonej przyszłości ukażą się coraz to bardziej szczegółowe mapy KD. Każdą taką wskazówkę i owoc czyjejś kreatywności i badań bez skrupułów wykorzystam do ukazania na arkuszu mapy :)
Sensacje z trzeciej ręki to tylko nowa teoria spiskowa! Ostatniego zdjęcia mógł sobie redaktor oszczędzić :P
Konstytucja insynuuje jakobyśmy (my, gdyż pozwalam sobie mówić jako "współwinny" przyjęciu nowego ustroju :) ) inspirowali do pierwszego miejsca w produkcji aktów prawnych. Otóż powszechnie wiadomym jest, że Dreamland jest krajem, który pod tym względem niczego udowadniać nie musi i pierwsze miejsce ma zapewnione na jakiś czas :D Czy jednak legislacyjnie stracimy nieco na wadze? Dostrzegą tylko ci, którzy w aktach prawnych się poruszają.
Czekam na kolejne części i pozdrawiam Autora :)
(-) Daniel markiz von Witt
witam,
Chciałem przy okazji powiedzieć że informacje o Informatorze Kakuckim przekazuje od znajomego (realowego). On nie chce się ujawniać (taki dziwny hehe).
A teraz przekazuje od redaktora:
--------------------------------------
Dzień dobry, miło mi że Informator Kakucki i moje w nim wypociny czytają tak wysoko postawione persony. Dziękuję za "krytykę" i domagam się :) więcej po następnych artykułach/notkach. A teraz zapraszam do czytania najnowszego wpisu w Informatorze Kakuckim ... władza czyta bez linków ale innym podsyłam link :)
LINK TK
Życzę miłego dnia i weekendu.
Chciałem przy okazji powiedzieć że informacje o Informatorze Kakuckim przekazuje od znajomego (realowego). On nie chce się ujawniać (taki dziwny hehe).
A teraz przekazuje od redaktora:
--------------------------------------
Dzień dobry, miło mi że Informator Kakucki i moje w nim wypociny czytają tak wysoko postawione persony. Dziękuję za "krytykę" i domagam się :) więcej po następnych artykułach/notkach. A teraz zapraszam do czytania najnowszego wpisu w Informatorze Kakuckim ... władza czyta bez linków ale innym podsyłam link :)
LINK TK
Życzę miłego dnia i weekendu.
- Pavel Svoboda
- król-senior
- Numer GG: 1935862
- NIM: 509280
- Kontakt:
Zdjęcie zdaje się potwierdzać plotkę - Konstytucja ewidentnie odchudzona w stosunku do poprzedniej.
(-) Pavel Svoboda, r.s.
- Siergiusz Asketil
- Numer GG: 44811514
- NIM: 786851
- Herb: s06
- Kontakt:
Czyżby IK nie miał nowych tematów? ;-) Wasza Miłość Albonie, jeżeli byłaby taka możliwość, proszę wspomnieć Szanownej Redakcji o czytelnikach, którzy oczekują na kolejne numery! :-)
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Witam
IK ma ...miał nowe tematy. Nie ukazały się na czas i już są nie aktualne. Niestety jeden król w realu odsunął mnie od stowarzyszenia nawet mi o tym nie mówiąc (choć podpisywałem papiery) drugi boi się dać hasła na word pressa bo przeciez jestem głupkiem i moge cos głupiego napisać itd ... ogólnie kicha :)
Więc krótko mówiąc nie bedzie więcej artykułów.
Pozdrawiam Albon
IK ma ...miał nowe tematy. Nie ukazały się na czas i już są nie aktualne. Niestety jeden król w realu odsunął mnie od stowarzyszenia nawet mi o tym nie mówiąc (choć podpisywałem papiery) drugi boi się dać hasła na word pressa bo przeciez jestem głupkiem i moge cos głupiego napisać itd ... ogólnie kicha :)
Więc krótko mówiąc nie bedzie więcej artykułów.
Pozdrawiam Albon
- Siergiusz Asketil
- Kontakt:
Wasza Miłość,
O ile dobrze rozumiem... wolność słowa w Dreamlandzie umarła?
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Numer GG: 6042777
- NIM: 906544
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Wasza Ekscelencji,
Kto kogo odsunął od stowarzyszenia? Nikogo nie odsuwałem, więc jeżeli ten zarzut jest w moja stronę to z chęcią usłyszę kto rozprowadza takie "plotki".
(-) Marcin Mikołaj, R.
Kto kogo odsunął od stowarzyszenia? Nikogo nie odsuwałem, więc jeżeli ten zarzut jest w moja stronę to z chęcią usłyszę kto rozprowadza takie "plotki".
(-) Marcin Mikołaj, R.
- Krzysztof Bojar
- Numer GG: 42247879
- NIM: 973820
- Kontakt:
Nie do mnie pytanie, ale chciałbym zapewnić w imieniu RK, że wolność słowa żyje. Przynajmniej na forum, w którym żadnej cenzury ani ograniczania możliwości wypowiedzi się jeszcze nie dopatrzyłem, nawet jeśli parę osób z władz bywało na granicy wytrzymałości i już się odgrażało sądami. :)Siergiusz Asketil pisze:Wasza Miłość,
Co do Informatora Kakuckiego niewiele mi wiadomo i z chęcią bym się dowiedział ze szczegółami, czy ktoś rzeczywiście świadomie uciszył redaktora, a nie był to wynik. np. zamieszania wokół zmian w serwisach KD. Wolność słowa jest święta, póki nie łamie prawa, nawet jeśli korzysta z niej ktoś kogo nie bardzo mam ochotę słuchać. :]
(-) Krzysztof Bojar
Minister Spraw Zagranicznych
- Sted Asketil
- król-senior
- NIM: 121212
Wolnosc Tomku w swoim domku - Informator Kakucki jest prywatna inicjatywa, wiec to wlasciciel decyduje o tematyce jaka porusza IK.
Zamiast pisac pierdoly wystarczy samemu cos zrobic lub zapytac/poprosic o pomoc. Postawienie worpressa, wgranie jakiesgos wybranego skina i podstawowa konfiguracja to 15-30 minut.
Cenzury i ingerencji w tresci nie ma i nie bylo - przykladem chocby Kurier czy Mercurius....
Sted
Ps Siergiusz - wolnosc slowa w Dreamlandzie ma sie dobrze, za to w KS bywa/bywalo z tym roznie :P
Zamiast pisac pierdoly wystarczy samemu cos zrobic lub zapytac/poprosic o pomoc. Postawienie worpressa, wgranie jakiesgos wybranego skina i podstawowa konfiguracja to 15-30 minut.
Cenzury i ingerencji w tresci nie ma i nie bylo - przykladem chocby Kurier czy Mercurius....
Sted
Ps Siergiusz - wolnosc slowa w Dreamlandzie ma sie dobrze, za to w KS bywa/bywalo z tym roznie :P
Witam
Co do stowarzyszenia, mialy byc jakies poprawki, mielismy sie umowic na podpisanie tego, nic nie podpisywalem. Mialy byc skladki tez cisza to oznacza ze ... IMO juz mnie nie ma w stowarzyszeniu.
Co do IK Sted nie wiesz o co chodzi to nie pisz pierdoł. Moje pisanie o cenzurze (choc nie pisalem wprost) bylo troche zartem ale szczerze nie wiem o co chodzi bo tłumaczenie sie brakiem czasu żeby napisac login i hasło ... chyba chodzi o cos innego.
Co do zakladania czegos nowego. Po co mialbym zakladac nowe jak sie umowilem do pisania dla IK?
Pozdrawiam Albon
Co do stowarzyszenia, mialy byc jakies poprawki, mielismy sie umowic na podpisanie tego, nic nie podpisywalem. Mialy byc skladki tez cisza to oznacza ze ... IMO juz mnie nie ma w stowarzyszeniu.
Co do IK Sted nie wiesz o co chodzi to nie pisz pierdoł. Moje pisanie o cenzurze (choc nie pisalem wprost) bylo troche zartem ale szczerze nie wiem o co chodzi bo tłumaczenie sie brakiem czasu żeby napisac login i hasło ... chyba chodzi o cos innego.
Co do zakladania czegos nowego. Po co mialbym zakladac nowe jak sie umowilem do pisania dla IK?
Pozdrawiam Albon
- Sted Asketil
- król-senior
No tak... najlepiej poplakac na forum ze chcialem cos zrobic ale mi nie daja...
Amen
Amen
Witam
Gdzie ja tu placze? Pisze tylko ze znow piepszycie o glupotach jebitne ustawy w IP sie pojawiaja, Dreamland zdycha i gowon z tego wszystkiego wynika. Kilka osob jest oburzonych bo przeciez poswiecaja 15 minut dziennie na KD. Wescie sie ogarnijcie bo zachowujecie sie wszyscy jak zniewiesciale gimbusy! Sted a Ty ja nie masz juz nic sensownego do napisania to po co sie odzywasz wogole? Bo cos robiles 500 lat temu? ale od kilku lat nie robisz nic. K...wa ani razu nie uslyszalem od lobby prawniczego ze cos zapie...ili zero samokrytycyzmu. A jeszcze czesc krytykuje innych Gdzie jest Krieg, Svoboda, DeBrolle, Artur, Marcin - zamknijmy to w trzy dupy i koniec!!!!!
Pozdrawiam Albon
PS do moderatora - wtwal mnie jak chcesz!
Gdzie ja tu placze? Pisze tylko ze znow piepszycie o glupotach jebitne ustawy w IP sie pojawiaja, Dreamland zdycha i gowon z tego wszystkiego wynika. Kilka osob jest oburzonych bo przeciez poswiecaja 15 minut dziennie na KD. Wescie sie ogarnijcie bo zachowujecie sie wszyscy jak zniewiesciale gimbusy! Sted a Ty ja nie masz juz nic sensownego do napisania to po co sie odzywasz wogole? Bo cos robiles 500 lat temu? ale od kilku lat nie robisz nic. K...wa ani razu nie uslyszalem od lobby prawniczego ze cos zapie...ili zero samokrytycyzmu. A jeszcze czesc krytykuje innych Gdzie jest Krieg, Svoboda, DeBrolle, Artur, Marcin - zamknijmy to w trzy dupy i koniec!!!!!
Pozdrawiam Albon
PS do moderatora - wtwal mnie jak chcesz!
- Sted Asketil
- król-senior
Jak ochloniesz to przeczytaj glosno przed lustrem to co napisales... Bedzie pasowac idealnie ;-)
Sted
Ps. Uwazaj na cisnienie - w tym wieku to juz bywa niebezpieczne.
Sted
Ps. Uwazaj na cisnienie - w tym wieku to juz bywa niebezpieczne.
- Siergiusz Asketil
- Kontakt:
Sytuacja jest jaka jest, a każdy smaczek w postaci prasy (nie ważne czy poważnej, humorystycznej lub plotkarskiej) jest sporym plusem w czasach kryzysu. Tylko bez nerwów... z obu stron. ;-)
- Krzysztof Bojar
- Numer GG: 42247879
- NIM: 973820
- Kontakt:
Akurat w tym przypadku nerwy są tylko z jednej strony. :pSiergiusz Asketil pisze:Tylko bez nerwów... z obu stron. ;-)
(-) Krzysztof Bojar
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Numer GG: 6042777
- NIM: 906544
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Albonie,
Przede wszystkim składki powinny być przekazywane przez członków bez wezwania - z przykrością stwierdzam, że nie wpłynęła żadna składka od żadnego członka stowarzyszenia - zatem nikt Cie nie wykluczył. Ad samego stowarzyszenia przymierzam się do wysłania wszystkim członkom informacji zbiorczej z tym co robimy dalej.
Ponadto stowarzyszenie nie jest moja osobista zabawą, wiec wbrew regulaminowi nie mogę nikogo wyłączyć.
(-) Marcin Mikołaj, R.
Przede wszystkim składki powinny być przekazywane przez członków bez wezwania - z przykrością stwierdzam, że nie wpłynęła żadna składka od żadnego członka stowarzyszenia - zatem nikt Cie nie wykluczył. Ad samego stowarzyszenia przymierzam się do wysłania wszystkim członkom informacji zbiorczej z tym co robimy dalej.
Ponadto stowarzyszenie nie jest moja osobista zabawą, wiec wbrew regulaminowi nie mogę nikogo wyłączyć.
(-) Marcin Mikołaj, R.
Witam
Marcinie jeśli to prawda co piszesz a nie mam powodów żebym w to teraz wątpił to przepraszam publicznie i bije się w piersi! Byłem pewny że z powodu tych zmian i braku nowych podpisów wykluczyliście mnie ze Stowarzyszenia. Samo wykluczenie jakoś bym przełknął ale brak informacji o tym trochę mnie zabolał. Teraz się wyjaśniło że mam żal o coś co nie miało miejsca więc jeszcze raz przepraszam. Co do składek to jeśli chodzi o mnie musisz wziąć pod uwagę że już nie jestem młodzieniaszkiem i bywa że mam eeee ta ...no ...jak to się nazywa ...aaa sklerozę. Przy okazji proszę o jakieś namiary gdzie wysłać, ile itd bo nic nie pamiętam :)
Pozdrawiam Albon
Marcinie jeśli to prawda co piszesz a nie mam powodów żebym w to teraz wątpił to przepraszam publicznie i bije się w piersi! Byłem pewny że z powodu tych zmian i braku nowych podpisów wykluczyliście mnie ze Stowarzyszenia. Samo wykluczenie jakoś bym przełknął ale brak informacji o tym trochę mnie zabolał. Teraz się wyjaśniło że mam żal o coś co nie miało miejsca więc jeszcze raz przepraszam. Co do składek to jeśli chodzi o mnie musisz wziąć pod uwagę że już nie jestem młodzieniaszkiem i bywa że mam eeee ta ...no ...jak to się nazywa ...aaa sklerozę. Przy okazji proszę o jakieś namiary gdzie wysłać, ile itd bo nic nie pamiętam :)
Pozdrawiam Albon