Witam

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Heidrich von Kreismann
NIM:
Kontakt:

Witam

Post autor: Heidrich von Kreismann »

Witam nazywam się Heidrich von Kreismann.
Przybywam do Królestwa Dreamlandu, aby rozpocząć swoją prawdziwą przygodę z mikronacjami. Przyglądam się Królestwu od dłuższego czasu, a teraz postanowiłem wstąpić do Królestwa i dostać się do Armii. Przeczytałem poradnik, poza tym mam doświadczenie z mikronacjami. Z osobistych przyczyn już do nich nie chcę wrócić, a tutaj chcę zacząć nową karierę. Interesuję się ogólnie Militariami, Polityką oraz Kulturami. Mam nadzieję że przydam się w armii, a może nawet będę zajmował się kilkoma funkcjami.
Awatar użytkownika
Krzysztof Bojar
Numer GG: 42247879
NIM: 973820
Kontakt:

Re: Witam

Post autor: Krzysztof Bojar »

Serdecznie witamy w Królestwie. :)

Mam nadzieję, że armia odpowiednio się Panem zaopiekuje. Gdyby był Pan też zainteresowany innymi zajęciami, mamy wiele wolnych funkcji w administracji publicznej, szczególnie dla osób z pewnym doświadczeniem w mikronacjach.

I przepraszam że będę wścibski, ale mocno mnie ten wątek zaciekawil. Czy byłby Pan skłonny wyjawić, w jakich państwach był Pan wcześniej aktywny? :)
(-) Krzysztof Bojar
Minister Spraw Zagranicznych
Heidrich von Kreismann
NIM:
Kontakt:

Oczywiście, ale wolałbym wyjaśnić to na PW.
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Witam Pana serdecznie, w sprawach dotyczących wojskowości miałem przyjemność już z Panem rozmawiać. Mam nadzieję, że wojskowość dreamlandzka Pana wciągnie i w ślad za rozwojem swojej kariery w Armii Królewskiej będzie się Pan przyczyniał również do jej rozwoju.

(-) Daniel markiz von Witt
Heidrich von Kreismann
NIM:
Kontakt:

Mam nadzieję na wsparcie armii. Poza tym mym celem na chwilę obecna jest zostać komandosem. (Przepraszam za błędy telefon nie radość. :) )
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”