Witam
Mam tego dosyć tych wszystkich inno krajowców wpiep...sie do naszego zycia! Żądam od odpowiednich władz ukrócenia emigracji do Dreamlandu! Dosyc multi kulti Dreamland dla Dreamlandczyków!!! Nie dość że zabierają nam miejsca pracy to jeszcze się rządzą.
Żądam deklaracji od dwu-trzy itd państwowców czy chcą być Dreamlandczykami czy nie, jeśli nie to pozbawimy Was wszelkich stanowisk i urzędów! Koniec tego dobrego!!!
Pozdrawiam (ale tylko Dreamlandczyków) Albon z Cintry
Dreamland dla Dreamlandczyków
-
Konrad Samanti
- NIM:
Re: Dreamland dla Dreamlandczyków
Szanowni Państwo,
W związku z powyższem, by wyklarować sytuację, pragnę złożyć dymisję ze wszystkich stanowisk do których zostałem powołan.
W związku z powyższem, by wyklarować sytuację, pragnę złożyć dymisję ze wszystkich stanowisk do których zostałem powołan.
Coś to mi to przypomina :) Niestety powoli Dreamland zaczyna przypominać Sarmację, która pomimo podeszłego w świecie wirtualnym wieku zachowuje się jak rozhisteryzowana gówniara.
-
KJazłowiecki
- NIM:
- Kontakt:
W związku z tym proponuję podbić Sarmację i uczynić Grodzisk dreamlandzkim kurortem wczasowym.misiol pisze:Coś to mi to przypomina :) Niestety powoli Dreamland zaczyna przypominać Sarmację, która pomimo podeszłego w świecie wirtualnym wieku zachowuje się jak rozhisteryzowana gówniara.
dr net. Krzysztof diuk Jazłowiecki y de Ebruz, OCO
ooo dokladnie! zgadzam sie z przedmowca. Podbijmy Grodzisk! Wogole podbijmy wszystkie inne mikronacje. Wtedy nie bedzie problemu z innomikronautami. Wszyscy beda Dreamlandczykami!
Niech zyje Dreamland !!!!
Pozdrawiam Albon
PS a dla wszystkich ktorzy nie wiedza jaka dzis data ....;)
Niech zyje Dreamland !!!!
Pozdrawiam Albon
PS a dla wszystkich ktorzy nie wiedza jaka dzis data ....;)
- Edward Ebruz
- obywatel
- Numer GG: 8606140
- NIM: 873817
- Kontakt:
Spokojnie, obywatelu Misiol. Proszę spojrzeć na datę w kalendarzu.
Punkt dla Ciebie, Albonie. Przez chwilę obawiałem się, że w tym roku postawisz na przewrót pałacowy, co - wziąwszy pod uwagę mizerię ludu pracującego i głodujące murzyńskie dzieci - mogłoby spotkać się z zaskakująco przychylnym odzewem.
Punkt dla Ciebie, Albonie. Przez chwilę obawiałem się, że w tym roku postawisz na przewrót pałacowy, co - wziąwszy pod uwagę mizerię ludu pracującego i głodujące murzyńskie dzieci - mogłoby spotkać się z zaskakująco przychylnym odzewem.
- (-) Jacques de Brolle
Taa... Też tak później pomyślałem, że to żart :)