Praca w największym medium mikronacyjnym

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Tomasz Sokołowicz
Numer GG: 10950604
NIM:
Kontakt:

Praca w największym medium mikronacyjnym

Post autor: Tomasz Sokołowicz »

Witajcie!
Zapewne większość z Was pamięta telewizję TVT (w swoim czasie TVS czy TVR). Otóż wracamy i zmieniamy swój profil na międzynarodowy! Wobec tego, zmieniamy nazwę na Telewizja V. W związku z powrotem, poszukujemy reporterów krajowych oraz lektorów (choć, kto chce, oczywiście może pełnić obie funkcje, tym lepiej).

Praca reportera polega na wysyłaniu co dwa tygodnie kilku reportaży średniej długości o najważniejszych wydarzeniach w kraju. Czego wymagamy? Przede wszystkim obiektywności i nadsyłania reportaży na czas.

Od kandydatów na lektorów wymagamy przede wszystkim odpowiedniej dykcji oraz znośnej jakości mikrofonu.

Zapraszam więc do współpracy w największej telewizji mikronacyjnej! To nie tylko świetne doświadczenie, ale i możliwość bycia w kolektywie najlepiej znanego medium w v-świecie. ;-)
Obrazek
Tomasz bar. Sokołowicz
Redaktor Naczelny Telewizji V
dyrektor Agencji Informacyjnej M-Radia
Awatar użytkownika
Siergiusz Asketil
Numer GG: 44811514
NIM: 786851
Herb: s06
Kontakt:

Re: Praca w największym medium mikronacyjnym

Post autor: Siergiusz Asketil »

Inicjatywa zacna, i choć sam nie v-żyłem w czasie aktywności tegoż tworu to miałem okazję przeglądnąć większość materiałów.

Myślę, że mógłbym pomóc, szczególnie iż już sam planowałem jakieś podsumowanie vMundialu w wersji audio/video. Nie wiem jednak jak będzie wyglądała moja sytuacja z czasem wolnym, który poświęcę na mikronacje. A priorytetów w KD mamy dość sporo ;)
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Tomasz Sokołowicz
Numer GG: 10950604
NIM:
Kontakt:

Post autor: Tomasz Sokołowicz »

Cóż, niestety Pan Sergiusz od trzech tygodni nie reaguje na moje próby kontaktu, zapraszam więc kolejne osoby do zgłaszania się! Powiem, że każdy, kto kiedyś u nas pracował, twierdzi, że to było świetne doświadczenie. ;-)
Tomasz bar. Sokołowicz
Redaktor Naczelny Telewizji V
dyrektor Agencji Informacyjnej M-Radia
Awatar użytkownika
Siergiusz Asketil
Numer GG: 44811514
NIM: 786851
Herb: s06
Kontakt:

Post autor: Siergiusz Asketil »

Z tego co widzę niestety inne wiadomości zdecydowanie zawaliły list od Ekscelencji, za co najmocniej przepraszam. Odpowiem jeszcze dzisiaj, tak jednak zachęcam również innych - przydałoby się nam kilka aktywnych osób w międzymikronacyjnej telewizji ;)
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Zablokowany

Wróć do „Polityka”