On znów to zrobił
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Re: On znów to zrobił
Przyznał, ale czy przeprosił? I czy przeprosił wystarczająco? (protip: przeprosiny diuka Kościńskiego zawsze są powodem do domagania się dalszych przeprosin).
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
- Gaston de Senancour
- Numer GG: 59036457
- NIM: 312584
- Kontakt:
Personalia są do ustalenia. Zacytuję komentarz Krjakobra pod artykułem.
Za dużo siedziałem w polityce by teraz byle jaka prowokacja ze strony Jego Królewskiej Mości mogła doprowadzić do tego, że się ujawnię. Order marchewką ma być w zamian za to, że oskarżenia pod pańskim adresem zostaną anulowane? Order? No cóż… To za mało bym mógł się na to zgodzić, a zarazem brak na razie na horyzoncie szansy by to zrobić- zbyt dobrze się bawię (choć niestety Pańskim kosztem). Poza tym czyż nie o to chodzi w mediach mikroświata? Czyż nie chodzi o przyciąganie uwagi na dane państwo? Smuci mnie jedynie jedna rzecz, a mianowicie postrzeganie Zanika i Eddarde’a za jedynych uczestników zabawy pt. “Hasseland”
Powyższe tłumaczenie jest wyjątkowo głupie, ale warunkowo wykluczyłbym Eddarda i Króla, bo żaden z nich nie postawiłby (błędnie) apostrofu w tym imieniu, skoro wcześniej pisali poprawnie. W świadome mylenie tropów nie wierzę. Zostają zatem już tylko Bajtuś i nowy premier Anszlus. Ten drugi jednak wciąż jest zielony. Jeśli to klon, to bardzo słaby i mało wnoszący. Zostaje Bajtuś.
[x] Gaston de Senancour / Lider Frakcji Radykalnej
- Sheldon Anszlus Robingren
- NIM:
- Kontakt:
To prawda że jestem zielony i prawdę mówiąc nie kręcą mnie gry fabularne (tak mikronacje to jedna z podkategorii takiej gry moim zdaniem). Może nie wnoszę dużo do Hasselandu, ale sugerowanie że mogę być klonem jest trochę nie fajne.Gaston de Senancour pisze:Personalia są do ustalenia. Zacytuję komentarz Krjakobra pod artykułem.
(...). Zostają zatem już tylko Bajtuś i nowy premier Anszlus. Ten drugi jednak wciąż jest zielony. Jeśli to klon, to bardzo słaby i mało wnoszący. Zostaje Bajtuś.